Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Pasi Hyvärinen mylläriksi!

20.10.2009 Kyky / Hannu Kalliojärvi / AT

Suomen lentopallomaajoukkueen libero Pasi Hyvärinen pukee ylleen Kyky-Betsetin pelipaidan, huh huh.

Suomen maajoukkueen tähti tarjoutui pelaamaan kyyjärveläisten ”betonimiesten” riveissä. Tänä kesänä EM-kisat, MM-karsinnat ja Maailman Liigan ottelut raatanut pelaaja esiintyy tulevana sunnuntaina Kykyn kotiavauksessa. Vastaan asettuu Matti Förstin valmentama Kokkolan Tiikerit.
 
Hyvärinen on ainut maajoukkueen runkopelaaja joka pelaa kotimaassa. Parempaa markkinointia emme pysty tekemään, tilanne on meille suuri mahdollisuus, nauttikaamme tästä. Pasi valittiin Maailman-liigan parhaaksi liberoksi, joten nyt on yleisölle nähtävää.
 
Luvassa on lisää vettä ja betonia myllyyn, sillä Hyvärisen lisäksi betoniseinä kovenee entisestään. Liettualaisen Radoslav Adamovicin lisäksi hänen maanmiehensä Oleg Cebialis liittyy tällä viikolla joukkueen riveihin.

Itäkylän vahvistus Keijo Lamminen antaa puolestaan ulottuvuutta  ja kokemusta kuten konkari Janne Peltokangaskin.
 
Tiikerit ottelusta tulee mielenkiintoinen. Förstin Matti on vuosia ollut meidän toiminnassa mukana ja tietää varmasti mihin käärmeenpesään Tiikerit astelee. Kokkolan riveissä on myös kaksi ulkolaisvahvistusta. Tsekkiläinen beachtähti, Pavel Kolar ja Serbialainen Krljic Slobodan. Oman tuttavuutensa tarjoaa viimevuosina Kykyä edustaneet Niemen Tomi ja Jyri sekä Hakan Teemu.

Kokkola on asettanut tavoitteeksi SM-liiga karsinnat ja joukkue tulee ennakkosuosikkina Nopolaan. Tervetuloa ajoissa paikalle sunnuntaina, peli alkaa klo 19.00 ja löylyä tarjoilee Lasse Mansikka-Aho.

Netti-tv paikalla tuttuun tapaan. Jakelukanavina Nopola Newsin Nettiradiopainikkeen alta löytyvät perinteiset eri vahvuiset nettistriimit sekä iptv:ssä KaseTV1 kanavalla 901 sekä uutena FunetAntenni kanavapaikalla 13.