Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kyky-Betset avasi kautensa pohjanmaalla

13.10.2009 Hannu Kalliojärvi /Kyky lentopallojaosto

Kuutoset kurmootti betonimiehiä

Kausi 2009-2010 lähti käyntiin nihkeästi, joukkue koki kolauksen paripäivää ennen avausottelua kun passari Henrik Huumarkangas loukkasi jalkansa. Pikakomenuksella tuuraaja löytyi Nurmosta, pesiskentillä urakoinut Juho Toivola saatiin hätiin, viimeksi mies on lentopalloa pelannut helmikuussa Kokkolan Tiikereiden riveissä. Perjantain harjoitukset ja sunnuntaina peliin ei ihan riittänyt hitsaamaan kaikkia juttuja yhteen mutta hyvin Juho hoiti tonttinsa.

Kuutoset oli pelin ennakkosuosikki, uusiutunut fuusiojoukkue on saanut riveihinsä kovanluokan pelaajan. Tapio Kangasniemi on lisännyt entuudestaan taistelua kenttäpuollustukseen, vastaanotto on varmasti sarjan parhaimmistoa. Berruton libero pelasi toissavuonna vielä Italiassa ammattilaisena.

Kyky-Betset on hankkinut vahvistusta läheltä ja kaukaa. Nurmon Jymyn riveissä vuosia iskenyt Keijo Lamminen saatiin houkuteltua mukaan, Janne Peltokangas tulee Toholammilta , mies pelasi viimevuonna Ylivieskan Kuulassa. Kari Kantonen pelaa seurassa kehityspelaajana mikä mahdollistaa miehen esiintymisen myös Ankkureiden 4-sarjassa. Parin vuoden tauolta palannut Janne Paananen häärii tutulla liberon tontilla. Liettuasta on saatu uusi tuttavuus, Radoslav Adamovic. Maansa tämän vuoden mestari ja joukkueen kapteeni pakkasi laukut ja muutti perheensä kanssa Nopolaan.

Nurmossa pelattu eka matsi ei luonnollisesti suuria ihmeitä tarjonnut, Kuutoset teki vähemmän virheitä ja oli selkeästi valmiimpi kauden tässä vaiheessa. He ovat pelanneet jo aikaisemmin kolme cup-ottelua ja kaksi sarjapeliä viime viikonloppuna. Meidän parhaat hetket sattui toiseen erään mutta muutama helppo virhe erän loppuun ja siinä taittui niskat. Eka ja kolmas erä oli lähinnä pelailua.

Suurin keskittyminen menee nyt passari ongelmaan, kuka pelaa Tiikereitä vastaan on vielä hyvä kysymys? Onneksi on huili tulevana viikonloppuna joten aikaa parantaa vammoja sekä miettiä uusia konsteja  Tiikerien kaatoon. Kotiavaus pelataan su. 25.10. klo 19.00