Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvellä järjestetään gaalailta

14.10.2009 Työ- ja elinkeinotoimi

Lunasta illalliskortti tiistaina osuuskunnan kaupasta, ettet jää ilman! Huomaa, ettei gaalailtana ovella ole illalliskorttien myyntiä!

Kyyjärven Paletissa järjestetään kauppakeskuksen 10-vuotisjuhlallisuuksien kunniaksi gaalailta torstaina 29.10. klo 19 alkaen. Gaala on ensimmäinen laatuaan ja järjestetään yhteistyössä Kyyjärven Yrittäjät ry:n kanssa. Näin ollen ”Kyygaala” toimii myös tämänvuotisena yrittäjäjuhlana. Tilaisuudessa tullaan luovuttamaan muun muassa yrittäjäjärjestön antama vuoden 2009 yrittäjäpalkinto sekä joukko muita paikallisia toimijoita muistavia palkintoja, kuten vuoden kyyjärvinen palkinto. Illan mittaan muistellaan Kyyjärven Paletin 10-vuotista historiaa ja luodaan katseita tulevaisuuteen. Illan viihteellisemmästä puolesta vastaa suvereeni viihdyttäjävirtuoosi, ”Kyyjärven Sinatra”, tenoriluutnantti Raimo ”Rambe” Salo.

Paletin aulassa järjestettävään gaalaan on ostettava illalliskortti Nopolan Kylätalkkarit osuuskunnan kaupasta Kyyjärven liikekeskukselta tiistaihin 27.10. mennessä. Ulkopaikkakuntalaiset voivat sopia illalliskortin ostamisesta sähköpostitse kunnan vs. hallintosihteeri Laura Natusen (laura.natunen@kyyjarvi.fi) kanssa. Huomaathan toimia ajoissa, sillä illalliskortteja on tarjolla vain rajoitettu määrä.

Tilaisuuteen myytävät illalliskortit kattavat ohjelman lisäksi myös buffet-tyyppisen kolmen ruokalajin illallisen sekä kahvin. Alkoholittoman illalliskortin hinta on 25 euroa ja viinikaadot sisältävän kortin hinta on 35 euroa. Ikäraja tilaisuuteen on 18 vuotta. Lastenhoitotarpeiden osalta yhteyttä voi ottaa Hannu Aumaseen (hannu.aumanen@kyyjarvi.fi, 044-459 7071). Pyynnöt viimeistään tiistaihin 27.10. klo 16 mennessä.

Tumma puku, naisilla cocktail-asu.

Kyyjärven kunnan elinkeinotoimi, Kyyjärven Paletti oy, Kyyjärven Yrittäjät ry ja Nopolan Kylätalkkarit osuuskunta toivottavat kyyjärviset joukolla tervetulleiksi gaalaan. Tiedossa on varmasti hieno ilta!

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.