Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Diabetesyhdistyksen johtoon Tammisen Ossi

26.11.2009 Tuula Härkönen / sos.terv.

Karstulan-Saarijärven Seudun Diabeteyhdistyksen syyskokous pidettiin 24.11.2009 Kivirannassa.

Seutukunnan yhteisessä diabetesyhdistyksessä on reilu kaksi ja puolisataa jäsentä.  Toiminnan tarkoituksena on työskennellä diabeteksen voittamiseksi ja ja sen aiheuttamien haittojen ennaltaehkäisemiseksi ja vähentämiseksi. Syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman vuodelle 2010: omahoitoa tuetaan järjestämällä luentotilaisuuksia ja teemailtoja, tehdään yhteistyötä diabeteshoitajien, piirin muiden yhdistysten ja apteekkien kanssa, järjestetään palvelu ja virkistystoimintaa.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Ossi Tamminen Kyyjärveltä. Hallituksessa ovat Ilkka Hirvi ja  Timo Karttunen Saarijärveltä, Karstulasta Leena Reini, Matti Honkonen, Kati Rasku, Pirjo Laitinen ja Tuula Saarinen sekä Kyyjärveltä Tuula Härkönen. Sihteerinä toimii Leena Malmi.

Diabetesyhdistykseltä saa materiaalia ja tukea:

PS. Kirjoittaja, diabetesriskinen luki mm.  Mikä nyt neuvoksi? Opas tyypin 2 diabetesriskin hallintaan * Tyypin 2 diabetes on vakava sairaus * Onko sinulla ylipainoa? * Kilo kilolta pikkuhiljaa  * Usko itseesi enemmän kuin ihmedieetteihin  * Syö hyvin - voit hyvin  * Rasvaa tarvitaan, mutta kohtuullisesti ja oikeanlaista  * Älä suolaa makuja peittoon  * Liiku niin, että nautit siitä  * Tupakointi ei sovi etenkään sinulle  * Painoindeksitaulukko  * Sisua ja tsemppiä!

PS. Kuvassa Leena Reini, pitkäaikainen puh.joht. ja uusi pj. Ossi Tamminen