Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Keski-Suomen metsien hoito ja käyttö läpäisi sertifiointitarkastuksen

Keski-Suomen metsien hoidon ja käytön todettiin täyttävän metsäsertifioinnin asettamat vaatimukset. Vuosittain tehtävän arvioinnin suoritti riippumaton ulkopuolinen sertifiointiyritys DNV Certification Oy.


METSÄNOMISTAJIEN LIITTO JÄRVI-SUOMI JA KESKI-SUOMEN YMPÄRISTÖKESKUS ALLEKIRJOITTIVAT METSO-YHTEISTYÖSOPIMUKSENSaunakylän pvy:n syyskokousPuumarkkinoille lisää vauhtia

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Syyskokouksessa keskusteltiin vilkkaasti

28.11.2009 Antti Tuukkanen

Ajankohtaiset aiheet markkinoilla ja maatalouspolitiikassa olivat esillä keskusteluissa.

Torstaina pidetyssä MTK Kyyjärven yhdistyksen syyskokouksessa puheenjohtajana toimi Arvo Ulvo ja sihteerinä Antti Tuukkanen. Kyyjärven yhdistyksen johtokuntaan seuraavalle kolmivuotiskaudelle valittiin Hemmo Lampinen, Tuomas Pölkki ja Hannu Kainu.Toimintasuunnitelma- ja talousarviokeskusteluissa nousi esille maatalousyrittäjien väheneminen kuntamme alueella.

MTK Keski-Suomen liiton puheenvuoron piti Pertti Ruuska. Hän kävi läpi edunvalvonnan keskeisiä osa-alueita niin paikallisella, alueellisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Aina ajankohtaiset markkinanäkymät niin maataloustuotteissa kuin metsäpuolellakin keskusteluttivat kokousväkeä.