Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Maaseudun kehittäjän erikoisammattitutkinto

JAKK Jyväskylässä alkaa 14.1.2010 Maaseudun kehittäjän erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kunta hakee kahta projektipäällikköä politiikkaohjelmien toteuttamiseen

16.11.2009 Matti Muukkonen

Työsopimussuhteiset tehtävät täytetään ehdollisesti, mikäli niihin suunniteltu rahoitus varmistuu.

KAKSI PROJEKTIPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄÄ:
1. PAIKALLISEN KOULUTUKSEN POLITIIKKAOHJELMAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ; ja
2. MASTER PLAN POLITIIKKAOHJELMAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

-----------------------------
1. Tiedotusvälineistäkin laajasti tuttu Suomen yrittäjähenkisimmäksi kunnaksi julistautunut keskisuomalainen Kyyjärvi hakee maan nuorimman kunnanjohtajan johdolla toimivaan työ- ja elinkeinotiimiin vahvistukseksi projektipäällikköä toteuttamaan kunnanvaltuuston hyväksymää seudullista ”Paikallisen koulutuksen politiikkaohjelmaa”.

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN tehtäviin kuuluu hallintokuntarajat ylittävän politiikkaohjelman koordinointi ja toteutus kunnanjohtajan alaisuudessa. Tarkoituksena on luoda malli, jolla kaikkea Suomessa olevaa koulutusta olisi erilaisia monimuoto- ja etämahdollisuuksia hyödyntäen suorittaa paikallisesti. Politiikkaohjelma on tarkoitus toteuttaa koko Saarijärven-Viitasaaren seutua koskevana vuosien 2010-2011 aikana.

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN tehtävä täytetään, mikäli sen rahoitus varmistuu ensin 31.12.2009-31.3.2009 väliseksi ajaksi esiselvityksen ja varsinaisen hankehakemuksen laatimista varten. Tämän jälkeen projektipäällikön työsopimussuhteinen tehtävä jatkuu varsinaisen hankerahoituksen ajan näillä näkymin vuoden 2011 loppuun.

PROJEKTIPÄÄLLIKÖLTÄ edellytetään vähintään alempaa yliopistotutkintoa soveltuvalta alalta ja Suomen koulutusjärjestelmän tuntemusta. Arvostamme kokemusta projektihallintotehtävistä sekä verkostojen luomisesta. Valittavalta henkilöltä edellytetään kykyä osallistua dynaamisen työ- ja elinkeinotiimimme toimintaan.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Matti Muukkonen (matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 044-4597001), jolle hakemukset tulee myös osoittaa toimittaen ne ansioluettelolla varustettuna sähköpostitse 1.12.2009 klo 15 mennessä. Projektipäällikön palkka on 2 500 euroa / kk. Lisätietoja kunnasta arkisto.nopolanews.fi ja www.kyyjarvi.fi.

-----------------------------
2. Tiedotusvälineistäkin laajasti tuttu Suomen yrittäjähenkisimmäksi kunnaksi julistautunut keskisuomalainen Kyyjärvi hakee maan nuorimman kunnanjohtajan johdolla toimivaan työ- ja elinkeinotiimiin vahvistukseksi projektipäällikköä toteuttamaan kunnanvaltuuston hyväksymää ”Master Plan politiikkaohjelmaa”.

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN tehtäviin kuuluu hallintokuntarajat ylittävän politiikkaohjelman koordinointi ja toteutus kunnanjohtajan alaisuudessa. Tarkoituksena on luoda yleinen yhteiskuntasuunnitelma niin elinkeinoelämän, matkailun, asumisen kuin vapaa-ajankin osalta Kyyjärven kunnan maantieteelliselle alueelle. Erityisenä tehtävänä on Kauppakeskus Paletin kehittäminen. Politiikkaohjelma on tarkoitus toteuttaa vuosien 2010-2011 aikana.

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN tehtävä täytetään, mikäli kunnanvaltuusto hyväksyy joulukuussa ohjelman rahoituksen. Projektipäällikön työsopimussuhteinen tehtävä on määräaikainen 31.12.2009-31.12.2010, jonka jälkeen sopimusta on mahdollisuus jatkaa vuoden 2011 loppuun.

PROJEKTIPÄÄLLIKÖLTÄ edellytetään vähintään alempaa korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta sekä opintoja niin yhteiskuntatieteiden kuin kauppatieteiden aloilta. Arvostamme kokemusta projektihallintotehtävistä sekä verkostojen luomisesta. Valittavalta henkilöltä edellytetään kykyä osallistua dynaamisen työ- ja elinkeinotiimimme toimintaan.

Ilmoittaja varaa mahdollisuuden järjestää työsopimussuhde siten, että kunnan sijaan projektipäällikkö voidaan palkata Nopolan Kylätalkkarit osuuskunta-nimisen (kunnan työ- ja elinkeinoprojektin instrumenttiyhteisö) yhteisön palvelukseen vastaavin ehdoin.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Matti Muukkonen (matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 044-4597001), jolle hakemukset tulee myös osoittaa toimittaen ne ansioluettelolla varustettuna sähköpostitse 1.12.2009 klo 15 mennessä. Projektipäällikön palkka on 2 500 euroa / kk. Lisätietoja kunnasta arkisto.nopolanews.fi ja www.kyyjarvi.fi.