Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Keski-Suomen kylien ja yhteisöjen Palvelujen Ilta

”Kuka sammuttaa valot – vai sammuttaako?”




Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvi esillä ARA-päivillä Helsingissä

22.1.2010 Teppo Leinonen

Kyyjärven kunnan projektipäällikkö Teppo Leinonen alustaa ARA-Päivillä Helsingissä 26.1.2010.

Kyyjärven kunnan elinkeinoelämän, asumisen, matkailun ja vapaa-ajan kehittämiseen tähtäävän projektin projektipäällikkö Teppo Leinonen alustaa ARA-Päivässä Helsingissä tiistaina 26.1. Leinonen on kutsuttu puhumaan Ara-päiville otsikolla: Mitä nuoriso odottaa asumiselta tulevaisuudessa?

"On hyvä että nuorten asumisen ertyistarpeet ja -piirteet huomioidaan laajalti valtakunnallisella tasolla. Nuorten asumisen vaatimusket ovat keskeisessä roolissa kun arvioidaan, mitä tulevaisuuden tarpeet täyttävä rakentaminen ja kaavoitus pitää sisällään. On erinomaisen hienoa päästä esittämään oman ikäluokkani näkemyksiä näin laajalle yleisölle." Leinonen toteaa.

Ara-päivä on valtakunnallinen valtion Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen  järjestämä asuntopolitiikan teemaseminaaripäivä. Ara-päivä kokoaa noin 600 henkisen joukon asumisen ja rakentamisen toimijoita ja sidosryhmiä keskustelemaan asuntopolitiikan ja rakentamisen kysymyksistä. Tämän vuoden Ara-päivän teemana on kestävä-kehitys ja asuminen. Leinosen lisäksi seminaarissa alustavat ympäristöministeri Paula Lehtomäki, professori Wolfgang Feist Saksan Passiivitalo Instituutista, professori Mari Vaattovaara Helsingin yliopistosta sekä ARA:n ylijohtaja Hannu Rossilahti. Ennen Kyyjärvelle tuloaan 25-vuotias Leinonen toimi Kokoomuksen nuorten liiton puheenjohtajana.

Lisätietoja:
Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.
Teppo Leinonen, teppo.leinonen@kyyjarvi.fi, 045-1108831.