Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Netti-TV: Lentopalloa ja uusintoja

9.1.2010 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Viikonlopun aikana runsaasti tarjontaa netti-TV:ssä. Lentopalloa lauantaina ja sunnuntaina sekä uusintoja. Kajaanin peli uusintana klo 12.30 - 14.30. Sen jälkeen Nopolan koulun joulujuhla.

Lauantaina 9.1.2010 Kyky-Betsetin vieraaksi Kyyjärven liikuntahallille saapuu KalevalaSport Kajaanista. Ottelu alkaa klo 19.00 ja se välitetään tuttuun tapaan suorana netti-TV / iptv-lähetyksenä.

Sunnuntaina 10.1.2010 klo 19.00 alkaen HU-Kalajoki kokeilee Kyky-Betsetin taitoja edelleen Kykyn kotisalissa. Mikäli tekniikka pysyy iskussa, ottelua voi seurata suorana lähetyksenä.

NopolaNews netti-TV:n sivulla kannattaa vierailla myös tiuhaan tahtiin lauantaina ja sunnuntaina, sillä nyt viikonlopun aikana pyritään näyttämään uusintoina esim. valtuuston kokouksia, Nopolan koulun joulujuhla, otteluita jne.

Nopola Newsin netti-TV toiminnan tämän hetken yksi tärkeimmistä kehityskohteista on nimenomaan jälkilähetysten ja On demand-tyyppisten järjestelmien kehittäminen. Uusinnoille riittäää kysyntää ja niinpä pikaisesti selvitettäviä asioita ovat mm. mistä levytilaa, missä formaattissa ja miten nettiin / Iptv-puolelle. miten kauan ladattavissa jne. Kysymyksiä on vielä tällä hetkellä enemmän kuin vastauksia. Nopola News - Virtuaalisesti ja livenä hanke tuo toivottavasti kuitenkin myös tähän ongelmaan pikaisia ratkasuja.

Lähetykset näkyvät nettilähetyksenä Nopola Newsin sivulta sekä PPO:n iptv-palvelussa KaseTV1 kanavalla 901. Maxivisionin ja FunetAntennin syöttöä viritetään ensi viikolla uuteen uskoon, joten täyttä varmuutta näkyvyydestä noilla kanvavilla ei tällä kertaa ole.