Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Myrkkylamppu

Heimo Mäkiseltä tuli mielenkiintoinen kysely NopolaNewsin palautelaatikkoon. Henkilö joka tietää kyseisestä lampusta jotain, voi ottaa yhteyttä NopolaNewsiin tai suoraan Heimo Mäkiseen.


Kyyjärven Lions-club hyvällä asiallaYli 30 kiloa keveämminKYYJÄRVEN LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAAKarkiton kuukausiOmaishoitajien kokoontuminen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Yli 30 kiloa keveämmin

12.2.2010 Tuula Härkönen / sos.terv.vast.

Hyvinvointiryhmämme voivat hyvin ja uutta pontta saamme Nepalin-kampanjasta (ks. srk).

- 15.tammikuuta alkoi 'uusi elämä'. -- Opettelen syömään, oikeasti. --- Syön paremmin, mutta vähemmän. En ota lisää. - Nautin jokaisesta suupalasta. - Olen keksinyt uusia herkkuja .. - Ja uusia makuja... jne.jne. - Etsitään ne vatsalihakset!!!!

Maanantairyhmässä on parikymmentä aktiivista kävijää ja lisäksi muutama satunnainen. Käymme läpi joitakin hyvinvointiseikkoja ja juttelemme terveyskuulumiset. Lopuksi on  20-30 minuutin kevytjumppa, jolloin teemme vatsa-selkälihasliikkeitä ja venyttelemme. Punnitus on vapaaehtoinen: 15 henkilön miinussaldo on parin viikon ajalta 11kg 200g. Seuraava tapaaminen (eli kolmas punnitus) on tulevana maanantaina.

Torstainryhmällä oli heti 15.tammikuuta alkupunnitus ja heillä (11:llä) kuukauden kevennys on 23kg 100g. Porukkaan on tullut myöhemmin muutamia lisää - heillä ei ole vielä kontrollilukemia. Torstainporkkanalaiset jakavat kokemuksia ja vinkkejä keskenään. "Tuki on uskomattoman tarpeen ja tärkeää!"

Oikeastihan on kysymys hyvinvoinnista, ei pelkästään laihduttamisesta. Syömme, syömme siis  paremmin; ymmärrämme liikunnan merkityksen ja nautimme siitä. -"Minä itse voin vaikuttaa omaan jaksamiseeni - elämääni." Ryhmät antavat vertaistukea. 

PS Oikein hyvää ystävänpäivää kukkien myötä. Kuvan taustalla näyttää olevan kävelysauvat eli ulkoilkaa ja nauttikaa upeasta talvisäästä.

PS2 Katso NopolaNewsin seurakunnat-palsta Kyyjärven seurakunta mukaan "Läskillä lukutaitoa"-kampanjaan.