Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Myrkkylamppu

Heimo Mäkiseltä tuli mielenkiintoinen kysely NopolaNewsin palautelaatikkoon. Henkilö joka tietää kyseisestä lampusta jotain, voi ottaa yhteyttä NopolaNewsiin tai suoraan Heimo Mäkiseen.


Kyyjärven Lions-club hyvällä asiallaYli 30 kiloa keveämminKYYJÄRVEN LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAAKarkiton kuukausiOmaishoitajien kokoontuminen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kyyjärven Lions-club hyvällä asialla

Lions/ Kai Oinonen 14.2.2010

Kyyjärven Lions-club sai Tapio Mäntyseltä lahjoituksena puuta, joka kerättiin ja haketettiin talkoilla. Hakkeen myynnistä saadut tulot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Yhtenä kohteena tälle lahjoitukselle on SightFirst-ohjelma. Ohjelman tarkoituksena on estää näköä uhkaavia sairauksia ja käynnistää uusia hankkeita väestön sokeutumisen estämiseksi. Asiantuntijoiden ennustuksen mukaan maailman sokea väestö voi kaksinkertaistua 37 miljoonasta 74 miljoonaan vuoteen 2020 mennessä, jos mitään ei tehdä. Sen tähden SightFirst-ponnistuksia pitää kasvattaa nopeasti.  

Lions-clubin haketalkoilla saatiin haketta 287 m3, joka toimitettiin Kyyjärven lämpökeskukselle lämmittämään kyläläisiä. Talkoissa oli mukana porukkaa mukavasti ja jonain kertana jopa 3 traktoria kuljettajineen.

Kyyjärven Lions-club on toiminut  27.10.1966  lähtien ja siinä on tällä hetkellä 21 jäsentä.

Kuten muualla maailmassa myös Kyyjärvellä Lionsjärjestön toiminta perustuu vapaaehtoiseen työhön. Lions-clubien toiminta kohdistuu oman lähialueen nuorisoon, vanhusväestöön, sotien veteraaneihin ja muihin avun tarpeessa oleviin.   

Pysyvimpiä ja näkyviä Lions-clubin kättenjälkiä Kyyjärvellä ovat  kirkon vieressä oleva leikkipuisto, alkuperäisen Harsunkankaan hiihtomajan tekeminen sekä kevyenliikenteen väylän reunakiveykset kirkonkylällä.