Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Avoin kerho ei tarkene lähteä pulkkamäkeen!

Keskiviikkona 24.2. Avoimen kerhon oli tarkoitus mennä mäkeen Harsunkankaalle, mutta on liian kylmä. Jätetään pulkat vielä varastoon ja kokoonnutaan kirkon alakertaan normaaliin tapaan kello 10-12! Siirretään pulkkamäki kolmen viikon päähän.


Vielä ehtii mukaan "Läskillä lukutaitoa"-kampanjaan!Ruskaretkelle NordkappiinSiionin kanteleen lauluilta seurakuntasalissaRuskaretki järjestetään 2.9-5.9.2010Peltolassa juhlittiinKirkkolaukut saapuneet Kyyjärven kirkkoonVakuutukset ajan tasalleUutta :-)

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vielä ehtii mukaan "Läskillä lukutaitoa"-kampanjaan!

12.2.2010 Riitta Kytölä

Nyt on mahdollisuus laihduttaa ja myydä pois saadut kilot 15 kilon hintaan Nepalissa tapahtuvan opettajankoulutuksen hyväksi!

Suomalainen yksityishenkilö on lupautunut "ostamaan" Suomessa vakituisesti asuvien henkilöiden läskiä 15 euron kilohintaan enintään 10 miljoonalla eurolla. Kampanja on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koordinoima. Rahat menevät Nepaliin, jonka opetussektoria Suomi on pitkään tukenut. Ulkoasiainministeriö valvoo, että rahat menevät oikeaan kohteeseen ja seuraa niiden käyttöä.

Kyyjärvellä on aloittanut kaksi laihdutusryhmää jo tammikuussa ja kilojen tiputus on hyvässä käynnissä. Nyt nämä ryhmät lähtevät mukaan jatkamaan painon pudotusta yhdistäen siihen vielä hyväntekeväisyyden! Sinullakin on mahdollisuus tulla vielä mukaan!

Asia on yksinkertainen:

Tule mukaan aloituspunnitukseen maanantaina 22.2. kello 15-16 Rientolaan tai torstaina 25.2. kello 19-20 Nopolan koulun kotitalousluokkaan. Maanantaina kokoontuvat etupäässä "aikuiset" eli yli 50-vuotiaat ja torstaisin "nuoriso" eli alle 50-vuotiaat. Mutta ikärajat eivät ole kuin suuntaa antavia. Toukokuussa on loppupunnitus, jolloin katsotaan paljonko euroja ollaan Nepaliin hankittu! Voit pudottaa painoa omassa rauhassa käyden vain alku- ja loppupunnituksissa tai liittyä mukaan ryhmiin, jolloin saat verratonta tukea toisilta kilojensa kanssa kamppailevilta! 

Lisätietoja saat osoitteesta www.thl.fi