Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Avoin kerho ei tarkene lähteä pulkkamäkeen!

Keskiviikkona 24.2. Avoimen kerhon oli tarkoitus mennä mäkeen Harsunkankaalle, mutta on liian kylmä. Jätetään pulkat vielä varastoon ja kokoonnutaan kirkon alakertaan normaaliin tapaan kello 10-12! Siirretään pulkkamäki kolmen viikon päähän.


Vielä ehtii mukaan "Läskillä lukutaitoa"-kampanjaan!Ruskaretkelle NordkappiinSiionin kanteleen lauluilta seurakuntasalissaRuskaretki järjestetään 2.9-5.9.2010Peltolassa juhlittiinKirkkolaukut saapuneet Kyyjärven kirkkoonVakuutukset ajan tasalleUutta :-)

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ruskaretki järjestetään 2.9-5.9.2010

7.2.2010 Olavi Vallivaara

Ruskaretken muistelot ja uuden suunnittelu järjestettiin Irmeli ja Reijo Uusisalon kodissa Kynttilänpäivänä 7.2.

Kokoontumisen aluksi ja lopuksi nautittiin Irmelin valmistamia maistuvia herkkuja kahvin kera. Seuraavaksi laulettiin ruskaretken tunnusvirreksi muodostunut 547 "Joka aamu on armo uusi". Khra Olavi Vallivaara piti hartauspuheen Kynttilänpäivän tekstin johdolla. Katsottiin videofilmi viime syksyn ruskaretkestä ja valokuvia. Monet mukavat muistot palasivat mieleen kuten mm. parit syntymäpäivät, porokunigattaren kruunaus, suopungin heitot jne. Uudesta retkestä ensi syksynä keskusteltiin ja Reijolla sekä Olavilla oli jo vähän paikoista suunnitelmia, mutta muitakin varasuunnitelmia tuotiin esille. Ajankohta on syyskuun ensimmäisen viikonlopun tienoo: torstai 2.9. - sunnuntai 5.9.2010. Retki suuntautuu Lappiin: Ivalo- Nordkapp, Norjan puolella ja takaisin Enontekiön kautta kotiin. Retkelle voi ilmoittautua puh 045-1291620, 014-5253300 tai 0400-641228. Ruskaretkelle voi vapaasti ilmoittautua muutkin kuin kyyjärviset, sillä kukin maksaa oman matkansa. Matkan tarkka hinta ei vielä ole tiedossa, mutta samoilla "hujakoilla" kuin aikaisemmin. Tervetuloa entiset ja uudet retkeläiset mukaan!