Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Avoin kerho ei tarkene lähteä pulkkamäkeen!

Keskiviikkona 24.2. Avoimen kerhon oli tarkoitus mennä mäkeen Harsunkankaalle, mutta on liian kylmä. Jätetään pulkat vielä varastoon ja kokoonnutaan kirkon alakertaan normaaliin tapaan kello 10-12! Siirretään pulkkamäki kolmen viikon päähän.


Vielä ehtii mukaan "Läskillä lukutaitoa"-kampanjaan!Ruskaretkelle NordkappiinSiionin kanteleen lauluilta seurakuntasalissaRuskaretki järjestetään 2.9-5.9.2010Peltolassa juhlittiinKirkkolaukut saapuneet Kyyjärven kirkkoonVakuutukset ajan tasalleUutta :-)

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Peltolassa juhlittiin

7.2.2010 Olavi Vallivaara

Peltolan talossa Oikarilla oli Arvo isännän 70-vuotisjuhlat ja kinkerit.

Arvo Ulvo syntyi 5.2.1940 Soinissa. Hänen isänsä oli suomalaisten miesten tavoin puolustamassa isänmaatamme 70 vuotta sitten. Arvo ei isäänsä nähnyt, sillä hän antoi kaikkensa isänmaalle. Helena ja Arvo Ulvo muuttivat Kyyjärvelle v.1979 ja ostivat Peltolan talon. He raivasivat, ostivat lisää maata ja ovat viljelleet  tilaa siitä lähtien. Peltolassa on ovet olleet "auki" kyläläisille, vieraille ja  seurakunnan toiminnalle. Samalla, kun vietimme Arvon 70-vuotisjuhlaa oli Oikarin kylän kinkerit. Kinkeritunnelma oli kuin ennen vanhaa, sillä talo oli täynnä niin nuorempaa kuin vanhempaa väkeä. Kinkerien lomassa laulettiin Arvon lempivirsiä ja Arttu poika soitti sellolla papalle onnittelulaulun.

Kiitoksia Helena ja Arvo Ulvolle hienosta juhlasta ja Taivaan Isän johdatusta koko perhekunnalle tuleviin päiviin!