Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Avoin kerho ei tarkene lähteä pulkkamäkeen!

Keskiviikkona 24.2. Avoimen kerhon oli tarkoitus mennä mäkeen Harsunkankaalle, mutta on liian kylmä. Jätetään pulkat vielä varastoon ja kokoonnutaan kirkon alakertaan normaaliin tapaan kello 10-12! Siirretään pulkkamäki kolmen viikon päähän.


Vielä ehtii mukaan "Läskillä lukutaitoa"-kampanjaan!Ruskaretkelle NordkappiinSiionin kanteleen lauluilta seurakuntasalissaRuskaretki järjestetään 2.9-5.9.2010Peltolassa juhlittiinKirkkolaukut saapuneet Kyyjärven kirkkoonVakuutukset ajan tasalleUutta :-)

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kirkkolaukut saapuneet Kyyjärven kirkkoon

5.2.2010. Raisa Känsälä

Kirkkolaukku on saavuttanut suosiota muutamassa seurakunnassa ympäristössämme.

Kirkkolaukun sisältö vaihtelee ajanjaksoittain hieman, mutta pääasiassa sisältö on kuitenkin sama. Myöskään tehtäviä ei välttämättä löydy kaikkia kaikista laukuista, joten ne täytyy vain rohkeasti ottaa syliin ja alkaa etsiä, mitä löytyy. Laukusta löytyy väritys- ja ongelmatehtäviä, sokkeloita ja muuta pientä puuhasteltavaa erityisesti saarnan ajaksi, jota on usein hieman pitkästyttävää kuunnella. Yritän järjestää myös muutaman kirjan laukkua kohti, joita voisi katsella ja lueskella. Nämä kyseiset laukut on siis suunnattu lapsille, jotka pystyvät jo kohtuullisesti pitämään kynää kädessään aina alakoulun eka- tai tokaluokkalaiseen asti. Toivottavasti jokaiselle löytyisi jokin mielekäs tehtävä!

Toivon saavani palautetta laukuista niin lapsilta kuin aikuisiltakin. Palautetta voi antaa vapaamuotoisesti kasvotusten, tekstiviestillä tai vaikkapa sähköpostilla, mikäli se tuntuu omimmalta. Sähköpostiosoitteeni on raisakansala@hotmail.com ja puhelinnumeroni 045 1291623.

Ensi sunnuntaina, 7.2.2010, on perhekirkko. Saarnan aikana pidän kerhotiloissa pyhäkoulun. Pyhäkoulun aikana tutustelemme myös kirkkolaukkuihin hieman.

Toivottavasti tapaamme kirkossa!