Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Paletin tammi-alen loppu kiinnosti

1.2.2010 Suvi Kantonen

Varsinkin lauantaina väkeä liikkeellä mukavasti.

Viimeinen tammikuun viikonloppu käytiin kauppaa Kauppakeskus Paletissa loppualen merkeissä. Lauantaina asiakkaat saivat tehdä ostoksiaan hyvän musiikin tahdittamana, sillä Tenoriluutnantti Raimo Salo esiintyi aulassa. Monet pysähtyivätkin kuuntelemaan ja joku uskaltautui jopa toivomaan jotakin lempikappalettaankin Raimolta.

On se mukava penkoa samalla vaatehyllyjä, kun tuo Raimo laulaa noin hienoja kappaleita, kiteytti eräs asiakas ostospäiväänsä Asuste Nikitassa.

Sunnuntaina olivat Kyvyn naiset myymässä makkaraa Paletin piha-alueella ja  paistetun makkaran tuoksu näkyi  suorastaan imaisevan asiakkaita pyörähtämään samalla naisten luona.

Heikki Jämback oli tullut käymään Paletissa Seinäjoelta. Silloin tällöin ajelen tästä ohi ja kyllä joka kerta tulee samalla pysähdyttyä myös Paletissa. Hyvä keskeinen paikkahan tämä on ja monenlaista täältä löytyy ohikulkijallekin, hän totesi. Makkarakin maistuu aina, kun sitä on tarjolla, hän kertoi poistuessaan paikalta.

Kaisa Kalliojärvi ja Eila Hänninen ovat tuttu näky kaikissa Kyvyn järjestämissä tapahtumissa. Kaisa muisteli aikaa 39 vuoden taakse, silloin käytiin yhdessä Aimon kanssa Atrian tehtaalla, kun piti saada isompi erä makkaraa myyntiin Juhannukseksi. Kaisan puoliso nukkui pois samana kesänä heinäkuulla. Jotenkin sitä vain on jatkanut samassa touhussa kaikki nämä vuodet, vapaaehtoistyö on sellaista, että joku sitä vain tekee laskematta tunteja ja päiviä, mitä siihen kuluu. Tämä on meille molemmille sellainen hyvä henkireikä. Tapaamme ihmisiä ja voimme omalta osaltamme olla avuksi muille yhteisen hyvän tekemisessä, naurahtaa Eila Hänninen. 

Sunnuntaina aamulla Kaisa oli jo noussut kuudelta paistamaan munkit illaksi Kyvyn peliä varten, sitten päivä jatkui Paletin pihassa makkaran myynnillä ja illalla Kaisa oli taas tomerasti kahvia ja makkaraa  tarjoilemassa pelisalilla, oli sinne muuten Eilakin ehtinyt. On ne vaan eri tyttöjä....

Kevättä kohti mentäessä tapahtumia riittää jatkossakin Paletissa. Seuraavaksi taidamme päästä viettämään lähiaikoina lasten yhteistä päivää , siitä tarkemmin myöhemmin....

Suvi Kantonen