Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kykyn pyristely ei Ettaa pysäyttänyt

12.2.2010 Kyyjärven Kyky / Hannu Kalliojärvi

Oulun Etta vei pisteet 0-3 ja pitää paikkansa lohkon kärjessä.

Liigakarsintaan menosa oleva vastus oli ekassa erässä ihmeissään betonimiesten rimpuilusta, mutta 20-20 tilanteessa Kyky antautui. Tuohon saakka esitimme parasta tämän kauden taistelua, sen tason pitäminen jatkossa tietää hyvää.

Tarvitaan kuitenkin äärimmäisen hyvää keskittymistä kaikilta osa-alueilta ja ripaus tuuria erien ja pelin voittamiseen. Toinen erä lähti heikosti isänniltä ja se oli läpihuutoa, kolmannessa taas löytyi taistelua mutta minkäs teet paremmalle.

Illan tahdit määräsi Salvis ja Smedins Latviasta, heitä haastoi hyvin Liettuan pojat Adamovic ja Cebialis.

Ettaa on veikattu Kiiston kanssa ykkösen suosikeiksi, heidän takana hiipii vaarallinen Tiikerilauma. Kevät näyttää kenelle aurinko paistaa, niin nousu- kuin karsintasarjassa.

Kyky-Betsetin tie vie varmasti putoamiskarsintaan ja siellä veri punnitaan. Jatkossa keskitymme omaan tekemiseen ja hiomme taitojamme salilla. Kaksi runkosarjan ottelua on jäljellä ja niissä kohtaamme ensin Kuortaneella FIN U-19 maajoukkueen ja kuun lopussa vieraaksi saapuu Napaketut Rovaniemeltä. Nämä pelit tarjoavat hyvän mahdollisuuden kehittää peliä maaliskuun karsintoihin.

Ps. Kuva aiemmasta Ettan ja Kykyn kohtaamisesta.