Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vaasan Kiisto oli ykkösen eliittiä edelleen

2.2.2010 Hannu Kalliojärvi Kyky lentopallo

Kyky-Betset pelasi pirteästi tappiosta huolimatta, Kiistolla oli kuusikollinen liigassa esiintyneitä miehiä.

libero Saku Viljanmaa palkittiin heidän parhaana ja hänellä liigapelit ovat vielä edessäpäin.

Ottelun alku tarjosi dramatiikkaa kun vieraiden passari Lauri Somppi väänsi  nilkkansa ja joutui jättämään kentän, tilalle marssi kokenut Mika Mäki-Valtari. Passarin vaihdos ei muuttanut vieraiden  pelin kulkua, taso säilyi läpi ottelun voittoon saakka.

Isäntien pelissäkin oli menty eteenpäin, Kajaanin reissusta oli jäänyt jotain mieleen. Torjunta puollustus, samoin syöttö vastaanotto oli parantunut. Syöttöruudussa on vieläkin parannettavaa, kuten suorien hyökkäysvirheiden tekemisessä. Kiistolle lahjoitettiin yli  30 pistettä meidän virheillä,   sillä määrällä on vastustajan helppo  voittaa 

Oleg Cebialis pelasi toipilaana hyvin, palkinnon arvoisesti. Kommentaattori Kata Järvinen ja kuuluttaja Maija Uusisalo olivat samalla palkintoraadissa ja heidän valintansa osuivat kohdalleen. Keijo Lamminen oli toinen toipilas ja häntä ei kentälle tänään päästetty.

Eteenpäin omassa pelissä on mielestäni menty, nyt oli vaan kovin vastus mitä vieraana on käynyt.

Helppoa ei tule olemaan sunnuntainakaan, silloin astelee tupaan Oulun Etta, taulukon kärkijoukkue, tosin Kiisto heille antoi ekan tappion erin 3-0 Vaasassa.  Ettan tavoite on niinikään SM-liiga, ja heillä on varmasti kovin panostus joukkueista. Ammattilaisia on kentällä ja kentän laidalla. Olli Kuoksa on päätoiminen valmentaja, Latvialaiset Tom Smedins ja Salvis Cielavs iskevät rahasta palloa parkettiin. Erävoittokin tuosta joukkueesta olisi itseluottamukselle ”nannaa”.

Katsotaan mitä Lasse saa irti yleisöstä ja joukkueesta kun vastaan asettuu King Kong ja Oulun Etta !