Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Omaa yrittäjyyden polkua etsimässä

2.2 4H/ K.Hänninen

Kaikki koulutuksesta kiinnostuneet 13-28 vuotiaat nuoret TÄNÄÄN tiistaina klo 16 nuopparille. Projektikoordinaattori Mirva Mäkinen pitää info-tilaisuuden!

Keväällä 2010 etsitään yrittäjyyden polkua Kyyjärven, Kivijärven, Kannonkosken, Karstulan ja Saarijärven alueilla. Kyseessä on Keski-Suomen 4H-piirin hallinnoima, 13 – 28 -vuotiaille nuorille suunnattu yrittäjyyskoulutus. Hankkeen aikana opitaan yrittäjyyttä erilaisten koulutusten ja kokemusten kautta.

  Mitä hyötyä?

Hankkeen aikana saa perustaa oman, oikean yrityksen. Parhaassa tapauksessa yrityksesi työllistää sinua ensi kesänä. Yritystoimintaa voi harjoittaa myös kouluaikoina, mahdollisuus tienata omaa rahaa on houkutteleva. Yrityksen perustaminen hankkeen aikana on vapaaehtoista. Mikäli et halua perustaa yritystä, voit silti lähteä mukaan hauskaan porukkaan oppimaan työelämän kannalta hyödyllisiä taitoja.

 Ei mitään ydinfysiikkaa!

Yrittäjyyskoulutus ja oman yrityksen perustaminen saattaa kuulostaa aluksi haasteelliselta. Koulutuksen aikana opitaan perustietoa yrittäjyydestä. Jos sinulla on valmiina jokin yritysidea, voit soveltaa oppimaasi omaan yritysideaan.

Mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuuksia on tiedossa! Tärkeää on muistaa, että kenenkään ei tarvitse ratkoa yrittäjyyden haasteitaan yksin. Yhtaikaisesti nuorten koulutusten kanssa aloitetaan aikuisten koulutus. Aikuisista koulutetaan nuorille yrittäjille tai yrittäjyydestä kiinnostuneille yritysohjaajia, jotka tukevat ja auttavat yrittäjyyden parissa pähkäilevää nuorta.

Voisiko yrittäjyys olla sinun vaihtoehtosi – kokeilemalla se selviää!

Koulutus on maksuton ja kokemus on riskitön!

Keski-Suomen TE-Keskus rahoittaa hanketta. Keski-Suomen 4H-piiri vastaa hankkeen julkaisujen sisällöstä. Lisätietoa hankkeesta surffailemalla osoitteeseen www.omapolku.net tai mirva.makinen@4h.fi, hankkeen projektikoordinaattori.