Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Liikunta toimii usein kuin lääke

Liikunnasta saatu nautinto, virkistys ja kunnossa pysyminen kannustaa reippailemaan. Monenlaista ryhmätukea on tarjolla.


EL:n Teatteri- ja risteilymatka

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

EL:n Teatteri- ja risteilymatka

27.1.2010 Maija Suuniittu, TH /EL

EL:n Kyyjärven yhdistyksen virkistysmatka 15.- 16. huhtikuutta Lahden kaupunginteatteriin ja sen jälkeen Tallinnan risteily.

Torstaiaamuna 15.4. lähdemme kohti Lahtea, jossa esitys alkaa klo 13. Anna Krogeriuksen Kuin ensimmäistä päivää on liiankin ajankohtainen kuvaus nykypäivän työelämästä ja vanhustenhoidosta. Esitteen mukaan kannattaa varata mukaan kaksi nenäliinaa, toinen naurua, toinen itkua varten. Näytelmä käsittelee mehukkaan kriittisesti vanhuuden asemaa ja arvoa. Se ottaa kantaa ja kysyy mutta ei suostu antamaan valmiita vastauksia. Näytelmää ei ole turhaan palkittu, pohjimmiltaan traaginen aihe naamioituu nasevaan huumoriin, tahaton tilannekomiikka tekee tietä sydäntä kouristavalle lämmölle.

Baltic Prinsess -22 tunnin ristely alkaa illalla, buffet-illallinen varattu, 2 hengen B-hytit. Pe-aamuna mahdollisuus tutustua Tallinnaan. Illalla palaamme Kyyjärvelle.

Koko paketti: matkat Kyyjärvi - Lahti - Hki - Kyyjärvi, teatteri, risteily, hytit, illallinen noutopöydästä 98 euroa / ei-jäseniltä 105 euroa.

Ilmoittaudu Maijalle (matkavastaava) 040-5319475.

PS Kuva on keväiseltä Tampereen teatteriretkeltä muutaman vuoden takaa.

PS Tarkempi aikataulu (lähtöaika Kyyjärveltä) ilmoitetaan myöhemmin.

PS PS Jos olet kiinnostunut Nyrölän Kallioplanetaario-reissusta, ota yhteys Maijaan 040 531 9475 tai Tapioon 040 548 7483. Järjestetään helmikuussa, jos lähtijöitä on riittävästi.