Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Katri Lehtinen saateltiin Kyyjärven kirkkomaahan

Katri Lehtinen siunattiin lauantaina 13.2.2010 Kyyjärven kappelissa. Muistotilaisuus oli hautauksen jälkeen Kivirannassa.


Hugo Kemppainen on poissaMartti Nieminen saateltiin haudan lepoonTaimi Jaakkonen siunattiin haudan lepoon

Katso lisäkuvat   

Katri Lehtinen saateltiin Kyyjärven kirkkomaahan

13.2.2010 Olavi Vallivaara

Katri Lehtinen siunattiin lauantaina 13.2.2010 Kyyjärven kappelissa. Muistotilaisuus oli hautauksen jälkeen Kivirannassa.

Katri Hagar Lehtinen e. Lassila syntyi Vimpelissä 21.9.1923. Valmistuttuaan seminaarista opettajaksi hän muutti Kyyjärvelle v.1950. Kyyjärvellä hän tutustui Kalervo Lehtiseen ja heidät vihittiin avioliittoon v.1952. Avioliitosta syntyivät pojat: Mikko, Pentti ja Eero.  Kyyjärvellä Katri Lehtinen teki pitkän päivätyön yli 30 vuotta kirkonkylän koululla kansakoulunopettajana. Opettajan työn ohessa hän toimi aktiivisesti monia vuosia  seurakunnassa kuoronjohtajana. Katrille läheinen asia olikin seurakunta ja usko sekä mieluinen harrastus musiikki. Kalervo puoliso oli yrittäjä. Hänellä oli yritys Tampereella. Kalervo nukkui pois joulun alla 1984. Katri muutti eläkepäivinään Tampereelle poikiensa luokse, josta käsin hän usein vieraili Kyyjärvellä. Hän nukkui pois Tampereella 86-vuoden ikäisenä  23.1.2010. Katria jäivät kaipaamaan pojat Mikko, Pentti ja Eeron perhe, veli perheineen, sisarusten lapset sekä muut sukulaiset ja ystävät. Siunauksen kappelissa toimitti khra Olavi Vallivaara, kanttorina toimi Minna Erkkilä, joka johti myös kirkkokuoroa. Kirkkokuoro esiintyi myös muistotilaisuudessa Kivirannassa. Kuorossa oli mukana vielä 4 laulajaa, jotka olivat jo laulamassa Katri Lehtisen johtamassa Kyyjärven sekakuorossa. Myös muuta musiikkiohjelmaa oli muistotilaisuudessa ja kirkkoherra puhui.