Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Iloisella mielellä MIXeillen :-)

21.3.2010 Mirjam Huotari/helluntaiseurakunta

Aarteita kätköstä MIX-päivä on takana. Syksylle on kuitenkin suunnitteilla jo seuraava, joten tarkkailkaapa ilmoittelua ja sitten vain kaveritkin mukaan :-)

Flunssan takia on tänne kirjoittaminen jäänyt. Mutta tässäpä vihdoin jotain ja suurkiitos kaikille talkoolaisille!!

MIX-joukkue kiittää kaikkia päivään osallistuneita. Talkoolaiset olitte aivan loistavia ja seuraavalle kerralle saatiin jo paljon parannusideoita sekä uusia ajatuksia. Lapset, ilman teitä päivä olisi ollut mitäänsanomaton, joten te teitte päivästä sen, mitä sen pitikin olla. Saimme ihanan päivän. Paras palaute olivat lasten iloiset ilmeet ja äänet.

Oli kiva nähdä helmenkalastuksen jäljiltä erilaisia rannekoruja. Ongelmanurkkauksen ongelmatkin saivat ratkaisuja. Onginnan tikkarit löysivät suuhun ja taisipa joku tulla pyytämään lisääkin.

Tapani Huotarin räppi jäi soimaan: ”Mull on sydämessä parasta seuraa ja suurin aarre.” Meistä jokainen voi omistaa parasta seuraa ja suurimman aarteen sydämessään, kun Jeesus saa luvan tulla elämäämme.

Lopuksi on pakko todeta, että hauskaa oli ja uusiksi otetaan. Kiva, kun teitä oli ja seuraavalla kerralla otatte sitten kaveritkin mukaan :-)