Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Musiikkitapahtuma Kyyjärvellä

22.3.2010 Juttuvinkki/ Veikko Huumarkangas

Kyösti Kytöjoki esiintyy pianisti Jani Utriaisen kanssa Kyyjärvellä maaliskuun lopulla. Keikalla on mukana myös paikallinen gospelbändi Sovitus.

  Konnevedeltä kotoisin olevan laulaja-evankelista Kyösti Kytöjoen tie kulki viihdeuran kautta hengellisen musiikin pariin. Vaikka mies julistaa evankeliumia myös puhuen, musiikki on edelleen vahvin elementti hänen työssään. Häneltä on ilmestynyt useita äänitteitä, tuoreimpana Onnellinen Vaeltaja.
Kytöjoki työskentelee nykyisin Suomen Raamattuopiston työyhteydessä vieraillen seurakunnissa. Hänen työalueensa on ensisijaisesti Keski-Suomi, mutta matkat suuntautuvat myös eri puolille Suomea. Näin hän kertoo työstään:
- Musiikissa on ihmeellinen voima, kun laulu tai soitto kirkastaa Jumalan rakkautta. Laulu voi parantaa, eheyttää, avata elämän lukkoja ja solmuja. Kyse ei aina ole siitä, onnistuinko koskettamaan ihmisten sydämiä, vaan siitä, saiko Jumala puhua laulun tai musiikin välityksellä. Kun Jumala koskettaa ihmistä ja hoitaa rakkaudellaan, ilta on onnistunut, Kytöjoki toteaa.
Konsertti järjestetään Kyyjärven Nuorisotalolla palmusunnuntaina 28.3 kello 18.00 alkaen.