Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Maria Lund ja Agents pääesiintyjinä Suomenselkämessuilla

11.3.2010 Suvi Kantonen/ Suomenselkämessut tiedotus

Messujen järjestelyt ovat käynnissä parhaillaan ja muutama suunnittelupalaveri on jo pidetty.

Suomenselkämessut siis Kyyjärvellä 16-18.7.2010. Messujen pääjärjestelyistä vastaa Nopolan kylätalkkarit ja messupäällikkönä toimii Kyyjärven työ-ja elinkeinoelämän projektijohtaja Janne Pulkkinen. Pyrimme tekemään messuista tapahtuman, jossa tarjotaan kaikenikäisille jotakin.

Muutamia suuria yhteistyökumppaneita on jo saatu mukaan, lisäksi messupaikkojen myynti on käynnistynyt, samoin kuin myös messu -ja konserttilippujen ennakkomyynti. Pääteemana messuilla on ”Maaseutu elää”, ja kävijämäärätavoite 10 000 messuvierasta. Ohjelmapuolella on luvassa niin monenlaista tarjontaa, että tämä tavoite on varsin realistinen, vakuuttaa Pulkkinen.

Perjantai-illan konsertissa esiintyy Agents, lauantai-iltana lavalle astuu Maria Lund ja mukana myös Heikki Silvennoinen ja Pave Maijanen. Lisäksi luvassa on lauantaina päivällä Kyyjärven Tulentorjujien järjestämä Suomen Vahvin Sammutuspari kilpailu. Kansanedustaja Juha Mieto tulee kilpailun alussa esitettävään näytöslajiin ja kommentoi kilpailua sen edetessä.

Lapsille on luvassa myös monenlaista ohjelmaa, mm. Tivoli Suuronen, karaokelaulantaa,  jalkapalloturnaus, sekä ohjattua toimintaa, ja nuorisolle erilaista tekemistä. Koirien Match Show järjestetään Leirintäalueella, entistä Mikojanin Linnaa hyödynnetään motoristien ja mobilistien tapahtumalla. Paletin Kauppakeskuksessa on hyviä erikoistarjouksia, ja alueella liikkuu päivien aikana messubussit, jotka vievät messuyleisöä paikasta toiseen. Ohjelmaan tulee varmasti vielä täydennyksiä, tärkeintä on kuitenkin, että runko alkaa olla kasassa, sanoo Pulkkinen.

Järjestöjen osalta palaveri oli keskiviikkona, ja nyt kartoitamme vapaaehtoisten kyyjärveläisten määrää, jotta voimme mahdollisimman pitkälle hyödyntää heidän kanssa tehtävää yhteistyötä. Järjestöjen puheenjohtajat tulevat saamaan tiedotteen, minkälaista työvoimaa millekin tehtäväalueelle kaivataan, ja sen jälkeen sieltä voidaan ilmoittaa montako henkilöä järjestöistä on saatavissa apuun. Kaikki apu on tervetullutta ja tehtävää kyllä alueella riittää. Järjestöt voivat tehdä yhteistyötä silläkin tavalla, että tarvitessaan messupaikkaa sitoutuvat jonkin osalueen tehtävien hoitoon ja saavat näin messupaikan myös käyttöönsä.  Tästä kaikesta tarkemmin  järjestöjen kirjeessä.

Liikennejärjestelyistä ja vartioinnista tulee huolehtimaan Karstulan Tiepalvelu, koska heillä on riittävän pätevä henkilöstö, jota lupaehdot vaatii. Lähiaikoina avataan omat messusivut, joten asioista tiedotetaan myös sitä kautta. Osoite sivuille on suomenselkämessut.fi

Seuratkaa myös näitä  tutuiksi tulleita Nopola News sivuja, sillä täällä tietoa myös messuista.                    

Suvi Kantonen/ messujen tiedotus