Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kykyä ja Voimaa

17.3.2010 Hannu Kalliojärvi / Kyky lentopallo

M1-sarjan karsinta päättyi betonimiehiltä kotivoittoon.

Koko kauden yskähdellyt mylly alkoi toimia, kun avuksi hankittiin lisää voimaa. Honkolan Matin Pappa Tunturi sai pelaajat ja nurkassa yksin nyhjanneen betonimyllyn loistamaan. Vieraaksi saapuneiden Laajasalon Voiman pelaajien katseet suuntautuivat tärkeällä hetkellä hienon konenäyttelyn suuntaan ja Mikasa paukkui omille varpaille.
Kykyn torjunta ja käärmemäiset syötöt olivat myrkkyä helsingin kingeille.

Karsintasarjan ottelu pelattiin seurojen yhteisellä päätöksellä kerrasta poikki systeemillä. Erälukemistakin näki että Voima pelasi tosissaan ja oli toisessa ja kolmannessa erässä voitossa kiinni. Tällä kertaa KB:n kantti kesti ja erät käännettiin kotiin, sarjasopimus uusittiin omalla pelillä kuudennen kerran.  Joukkue oli latautunut nyt entistä tarkemmin ja varsinkin Liettuan pojat halusivat näyttää kyntensä. Mennyt kausi oli vaikea, loukkaantumiset ja uusien pelureiden sisäänajo teetti työtä. Vastustajien leireissäkin oli kesällä panostettu entistä enempi niin harjoitteluun kuin pelaajahankintoihin. Sarja oli varmasti Kyky-Betsetin historiassa tasokkain.

Katse tulevaan. Pieni tuumaus ja sitten funtsitaan mitä kelläkin on tarjota seuraavaksi kaudeksi, sitoutumista ja tavoitetta voidaan varmasti kohentaa.

Omasta puolestani kiitän kaikkia Kyky-Betsetin toiminnassa mukana olleita, ilman teitä ei näitä kekkereitä pelattaisi.  T. hannu

Ps. Viimekaudella ensimmäinen yhteistyö kontakti tuli sarjan päättymisen jälkeisenä päivänä. Nyt meni viikko  ja voin vakuuttaa että puhelu oli todella mielenkiintoinen !