Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ketunhäntä kainalossa Laajasalon Voiman kimppuun

3.2.2010 Hannu Kalliojärvi/ Kyky lentopallo

Betonimiesten taival jatkuu lentopallon ykkössarjassa tulevana sunnuntaina.

Runkosarja päättyi voittoon, Napaketut kaatui tuskaisella pelillä erin 3-2. Rovaniemeläisten kettujen jahtaaminen ei ollut helppoa, virheitä tehtiin urakalla mutta niin vaan saatiin ”repolainen ” kellistettyä. Lentopallon hienouksia ei kumpikaan tarjoillut, Kettujen kettu oli latvialainen Arthurs Kiselevs, Aki Mikkola oli myös vieraiden tehomies mutta  säästeli paikkojaan kahden erän jälkeen vaihtopenkillä. Kykyn palkittu oli keskellä häärinyt J-P Tuikka. Keskari kisaili palkinnosta hyvin kolleegansa Mikko Väliahon kanssa, varusmies jäi kuitenkin ilman puukkoa vaikka torjuntoja Mikkokin keräsi liki kymmenen. Kuusikkoon itsensä taistellut Janne Peltokangas selvisi pelistä hienosti.

Laajasalon Voima astelee sunnuntaina ensimmäistä kertaa tutustumaan Kyyjärven lentopallopyhättöön. Pappajoukkueen maineessa kulkevat miehet ovat oikeasti kokeneita pelaajia, vuosia yhdessä pelannut ryhmä on vaarallinen. Betonimylly ei yksin säikäytä ”Voimamiehiä” taktiikkana onkin hommata salin nurkkaan muuta rekvisiittaa viemään ajatukset pois Mikasan kimpusta. Voitolla Betomiesten kausi on paketissa, nyt jos koskaan tarvitaan sitä kuuluisaa yleisön tukea. Toivotaan että lauteet täyttyy,

Maajoukkue libero Pasi Hyvärisen vierailu aloitti kauden yleisöryntäyksellä, pystyykö Helsingin ykkösjoukkue parempaan, kentällä tai yleisön houkuttelijana ?