Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

LÖYDÄ OMA POLKUSI YRITTÄJYYTEEN - ilmoittautuminen kurssille käynnissä

15.3 K.Hänninen/4H

Seuraava yritystarina voi olla omasi. Riittää kun olet 13 – 28 – vuotias ja kiinnostunut yritteliäisyydestä ja yrittämisestä. Yrittäminen voi olla mahdollisuutesi työllistää itsesi tulevaksi kesäksi.

Syksyllä 2009 Löydä oma polkusi yrittäjyyteen pilottihankkeeseen osallistui muiden nuorien joukossa myös 13-vuotias Lotta. Lotta kertoi kiinnostuksestaan kirjoittamiseen ja hevosiin. Yrittäjyyskurssilla mieluisimmat harrastukset yhdistyivät liikeideaksi; uusi 4H-Yritys, hevosaiheinen lehti Raudikko, oli syntynyt. Kurssin aikana Lotta ideoi yritystään, teki liiketoimintasuunnitelman, laski kustannuksia, punnitsi riskejä ja suunnitteli markkinointia. Yritysohjaajan, 4H-järjestön ja muiden kurssilaisten tuki siivitti yritystoiminnan käynnistämistä.

Tarvitaanko naapurustossasi ruohonleikkuu apua? Voisiko kellaribändinne soittaa ylioppilasjuhlissa? Osaisitko askarrella koruja? Yritysideaksi kelpaa melkein mikä vain!

Rohkeasti mukaan kurssille luomaan uusia yritystarinoita.

Käytännössä kurssille osallistuminen tarkoittaa neljää kontaktikertaa. Karstulan lukiossa yrittäjyyskurssista saa kurssimerkinnän.

Kontaktikerrat ja paikat

Nuorten kokonaisuus

Pe 26.3.2010 Kyyjärvi klo 17.30

La 27.3.2010 Kyyjärvi

Ke 14.4.2010 Karstula

La 24.4.2010 Viitasaari

Kurssi ei maksa mitään, eikä yritystä ole pakko perustaa, mutta kurssille täytyy ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuneiden kesken sumplitaan kimppakyytejä kurssipaikoille.

Ilmoittautuminen on käynnissä nyt. Ilmoittaudu p. 040-5653617/Kata tai nettisivujen www.omapolku.net kautta.