Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nuorten kesätyöt kesällä 2010

11.3.2010 V.Kinnunen

Kyyjärveläisille koululaisille ja opiskelijoille tarjotaan edellisten vuosien tapaan kesätyöpaikkoja kesätyöllistämiseen varatun määrärahan puitteissa.

Kunta tarjoaa kesätyöpaikan peruskoulunsa keväällä päättäneille sekä lukiossa tai muissa keskiasteen oppilaitoksissa opiskeleville (joiden opiskelu ei vielä pääty) jos he eivät ole muuten saaneet työtä kesäajaksi. Kunnan tarjoaman työn kesto on kaksi viikkoa. Kahden viikon työajalta maksetaan palkkaa 280 €, josta joudutaan vähentämään mahdollinen vero ja sosiaalivakuutusmaksuja. Kesätyö suoritetaan 01.06.2010-31.08.2010 välisenä aikana ja päivittäinen työaika on 6,5 tuntia.

Kun Kyyjärvellä toimiva yritys järjestää kesätyöpaikan nuorelle vähintään kuukaudeksi, kunta maksaa siitä yritykselle tukena 220 € edellyttäen, että työstä maksetaan työehtosopimuksen mukainen palkka.

Ilmoittautuminen 23.04.2010 mennessä
Kyyjärven kunnanvirastoon, puh. 014-4597111 tai kirjaamo@kyyjarvi.fi.

Varatun määrärahan vuoksi työpaikan saaminen ja tuen maksaminen edellyttävät ilmoittautumista sekä nuorilta että yrityksiltä!


Nopolan Kylätalkkarit ilmoittaa:

Nopolan Kylätalkkarit Osuuskunta voi palkata nuoria kesätöihin 10-15 henkilöä eri tehtäviin kahdeksi viikoksi kesä-heinäkuun aikana. Palkka 280 €/2 vko. Kesätöihin haku osoitteeseen hannu.aumanen@kyyjarvi.fi tai vapaamuotoinen kirjallinen hakemus Osuuskunnan myymälään, os. Honkalehdontie 5, 43700 Kyyjärvi.

Osuuskunta valitsee hakemuksista nuoret kesätöihin hakemusten saapumisjärjestyksessä.


Kyyjärven kunta
Kyyjärven Kylätalkkarit Osuuskunta