Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yksiskeskös, yksisesksös... eikun yhdessä

Tule mukaan mukavaan toimintaan. Kyyjärvellä järjestetään kaikenlaista (seuraa NopolaNewsia).


EL:n monenlaista menoa - lähipäivinäkinLiiku niin että nautit siitä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Yksiskeskös, yksisesksös... eikun yhdessä

9.3.2010 Tuula Härkönen / EL

Tule mukaan mukavaan toimintaan. Kyyjärvellä järjestetään kaikenlaista (seuraa NopolaNewsia).

* Kun jokin asia kiinnostaa, ota selvää, onko sellaista toimintaa jo olemassa. Jos ei ole, saat varmasti muita mukaan. * Ehkä haluat auttaa. "Antaessaan aina saa!" * Haluatko oppia? * Ihminen haluaa kokea itsensä tarpeelliseksi. Miten minä voisin tehdä tästä maailmasta hieman paremman paikan! * Haluan toimia toisten kanssa. Yhdessä saa hämmästyttävän paljon aikaan. * On mukava kehittää - omaa itseä, jotain juttua, Kyyjärveä... * Haluan osallistua. * On mukava olla mukana ja saada erilaisia kokemuksia. * Haluan vaikuttaa.

EL:n Kyyjärven yhdistyksessä on hieman vajaa 250 jäsentä. Olet tervetullut mukaan. Tule tutustumaan. TEHDÄÄN YHDESSÄ. Jokainen saa olla oma itsensä, jokainen on tasavertainen.

Yhdistyksen kevätkokous on ke 10.3.2010 klo 10 Kivirannassa. Käsitellään sääntömääräiset asiat, Muuten tapaamiset ja toiminta ovat vapaamuotoisia: pyrimme mahdollistamaan yllä luetellut motiivit: miksi olla mukana yhdistystoiminnassa. Suomessa on n. 130 000 rekisteröityä järjestöä, meidän EL on yksi niistä.