Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

SPR-viikolla Paletissa

SPR Kyyjärven osasto oli SPR-viikolla 6.5.10 esittäytymässä Paletissa.


Hyvää mieltäKYYJÄRVEN TERVEYSASEMA TIEDOTTAA

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Hyvää mieltä

2.5.2010 Tuula Härkönen / sos.terv.vast.

Pienkodin asukkaat ja henkilökunta kiittävät kylätuvan naisia lahjasta.

- Olemme iloisia ja onnellisia ihanista lahjoituksista, kiittelevät pienkodin asukkaat, jotka valtuuttivat henkilökunnan hakemaan verho- ja liinakankaat keittiön somisteeksi. - Voi että on nättiä kukkaista kangasta, kommentoivat valintaa. Ja näin saatiin jo vapuksi kesätunnelmaa. Kiitos kaunis kylätuvan naisille.

Vappu oli ennen vanhaan arkipäivä: otettiin siemenperunat itämään ja aloiteltiin pihan siivousta. Nyt vappu sujuu rauhaisesti. Armas Lampinen, 91v, käy päivittäin kävelyllä, hyppää pyörän selkään, sarvista kiinni ja antaa mennä. - Kun on nuorena oppinut, sen vanhana taitaa, hän myhäilee - teräsvaari! Hän muistelee, kuinka vappuna 1940 tultiin  30 hevosella Pölkistä jään poikki hautajaisiin. Tänä vappuna 60 vuotta myöhemmin järvenselkä on sula.

Rouvat Lempi, Anna ja Paula ovat tyytyväisiä hoitoon, ruoka on hyvää. Lyytikäisen Paula harrastaa lukemista ja katselee televisiota.  Anna kehuu ystävätärtään: - Lempin (94v) iän salaisuus on piimä ja silli. Asukkaat odottavat vierailuja, juttuseuraa. Seurakunnasta he saavat vieraita keskiviikkoisin ja kerran kuussa helluntaiseurakunnasta. - Jumppa olisi kyllä mukavaa ja  tarpeellista, he esittävät toivomuksen.

PS Tuli hyvä mieli, kun sain käydä juttelemassa elämää kokeneiden, viehättävien ihmisten kanssa. Kiitos ja kiitos myös kylätuvan naisille.