Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Inssi kuvaa ja mielii taivaalle

1.5.2010 T.Härkönen / Mediamyllärit

Esittelysarjassa "Kyyjärveltä kotoisin" Niskalan Reima, 27v

- Pienenä minusta piti tulla maanviljelijä. Miksei sitä oikeastaan voisi tehdä muun työn ohella, tuumaa Niskalan Reima, keväällä 2009 valmistunut insinööriksi (AMK: logistiikka, telematiikka). Hän työskentelee Tikkakoskella lentokelpoisuuden valvontainsinöörinä. - Armeijassa suoritin rekkakortin ja siitä ajauduin logistiikan pariin, mikä ei ole ollut ollenkaan huono valinta. Nyt teen töitä, ehkä myöhemmin jatkan ylempään tutkintoon.

Reiman kuvia oli kirjastossa huhtikuun ajan, 18 kpl. - Pokkarilla aloittelin ja nyt olen hankkinut jonkin verran kalustoa. Luulenpa, että kuvistani 90 % on sattumaa, hän selittää. - Toki aina pitää olla jokin juttu: esim. leskenlehdessä 'sattumoisin' kotilo kultaisessa leikkauksessa tai kirva päivänkakkarassa. Kuvani ovet perinteisiä: maisemia, kissoja, koiria; tekniikan testausta henkilökuvilla.

Reima aloitti nyt keväällä purjelentokurssin tai oikeastaan jatkon: hän on jo ammattikorkeassa opiskellessaan suorittanut teoriaosuuden. Nyt on sitten lennon vuoro. - Olen aina mielinyt taivaalle, kertoo Reima.

Kiinalainen horoskooppi/ testi: Jos olisit puu, niin mikä puu olisit?   Koivu    Jos olisit huonekalu, mikä huonekalu ? Tuoli     Jos olisit rakennus, mikä rakennus olisit? Kerrostalo     Jos olisit auto, mikä auto olisit? Bugatti     Jos olisit väri, mikä väri olisit?    Sininen     Jos olisit urheilulaji, mikä urheilulaji olisit?   Laskuvarjohyppy 

- Inssin vastauksia, tuumasi nuori mies. - Hm, siis selkeäkatseinen, monipuolinen, tehokas, rauhallinen, tavoitteellinen ja yllättäväkin. Hyvää jatkoa.

PS Tämän henkilökuvan on ottanut Ville-Matti Pasanen.

PS Kuka onkaan seuraava Mitä kuuluu, Kyyjärvellä syntynyt? -- Reiman valinta....