Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Moottoripyöräilijät pitivät kevätkokouksen

KMP/ Katriina Oinonen 21.5.10

Kyyjärven Moottoripyöräilijät ry on vanha jo 80-luvun alussa perustettu yhdistys ja tänä keväänä sitä on herätelty jälleen toimintaan. Torstai-iltana pidettiinkin sitten kevätkokous kesäisissä tunnelmissa leirintäalueella.

Leirintäalueen terassille oli kokoontunut parikymmentä moottoripyöräilystä kiinnostunutta yhdistyksen uutta ja vanhaa jäsentä. Joitakin yhdistyksen alkutaipaleella jo mukana olleita perustajajäseniä oli myös saapunut paikalle. Kokouksessa suunniteltiin ja päätettiin yhdistyksen toiminnasta ja tavoitteista. 

Yhtenä tärkeänä tavoitteena on saada nuoret 10-18 vuotiaat mukaan yhdistykseen. Nuorille alle 18 vuotiaille jäsenmaksu on vain 5 €/v. Yhdistys voisi järjestää nuorille alaan liittyvää koulutusta ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Kyyjärvellä onkin jo joukko innokkaita nuoria crossi-pyöräilijöitä, joille aiotaan suunnitella yhteistä toimintaa.

Sovittiin myös kesän ajaksi yhteiset ajelut. Sunnuntaisin klo 16.00 startataan matkaan ST1:n pihalta ja paikan päälle ilmestyneet yhdessä suunnittelevat mihin kulloisenakin sunnuntain ajetaan. Ensimmäinen lähtö onkin jo ensi sunnuntaina 23.5.10 ja klo 16.00. Pidempiäkin reissuja voidaan yhdessä tehdä ja niistä voi lähettää ideoita hallituksen jäsenille sähköpostilla.

Kyyjärven moottoripyöräilijät ry jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun 20 € yhdistyksen tilille ja kirjoittamalla tiedotusosaan nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Nuorisojäsenten maksu oli siis vain 5€.

Yhdistyksen hallitukselle voi lähettää toiveita toiminnasta tai muuta tietoa osoitteeseen kyympk@gmail.com.