Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Pisla oy ja Pislaploki jatkavat sponsoriyhteistyötä

6.5.2010 Juttuvinkki/ Veikko Huumarkangas

Pislaploki ry. ja Pisla Oy ovat sopineet sponsoriyhteistyön jatkamisesta kauden 2010 – 2011 ajan.

  Puheenjohtaja Raimo Pärnäsen mukaan sopimus ensi kaudesta tuo seuralle varmuutta jatkuvuudesta sekä osaltaan turvaa taloudellisia ja urheilullisia tavoitteita.
 
- Seura tarvitsee lisäksi seutukunnan kuntien, elinkeinoelämän ja yksityisten henkilöiden varauksetonta tukea tulevan kauden entistäkin kovemman haasteen voittamiseksi, Pärnänen sanoo.
 
Pislalle kolmen aikaisemman kauden kestänyt sponsorointi on ollut myönteinen kokemus. Yhteistyö on sujunut hedelmällisesti jo kolme kautta. Seuran menestys, hyvä maine ja saama julkisuus on ollut niin alueelle kuin Pislalle myönteistä. Samalla yritys on omalta osaltaan tukenut Pohjoisen Keski-Suomen valtakunnallista näkyvyyttä. Jatkossa on tavoitteena entistä aktiivisemmin olla mukana lisäämässä lentopallon kiinnostavuutta.
 
Uusia pelaajasopimuksia
 
Pislaplokin valmistautuminen tulevaan kauteen on hyvässä vauhdissa. Päävalmentajana jatkaa Satu Natunen. Pelaajista aiemmin on jo julkistettu sopimus Nikolina Alterin kanssa. Viime kauden joukkueesta jatkavat erinomaisen tulokaskauden pelannut passari Outi Polso, naisten maajoukkueen keskipelaajarinkiin kuuluva Heli Virtanen ja yleispelaaja Jenni Tuovila, joka teki selkeän harppauksen eteenpäin.
 
 Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy passari Ella Riekkinen,21, joka pelasi kaksi edellistä kautta Pieksämäki Volleyssa. Parhaana saavutuksena Riekkinen voitti Suomen Cupin hopeaa. Kaikkien pelaajien sopimukset ovat yksivuotisia.