Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Tähtigaala 2010

17.5.2010 Kyky / Hannu Kalliojärvi

Suomen lentopalloliitto järjesti eilen Tampereella hotelli Ilveksessä Gaalan. Tapahtumassa palkittiin kauden parhaat pelaajat ja toimijat.

Markkinointikilpailun parhaimmisto esiteltiin jo iltapäivällä ns. Ideointi-tilaisuudessa, kilpailun raati valitsi voittajat, jotka julkistettiin juhlallisessa Gaala-illassa. Kyyjärven Kyky-Betsetin kilpailutyö oli valittu jo esiraadissa jatkoon. Esiraati ilmoitti valinnan seuroille toukokuun alkupuolella.

Betonimiesten ja Nopola Newsin yhteistyö seulottiin erikoispalkintojen sarjaan. Rahapalkintoja ei tässä sarjassa jaeta kuten neljässä muussa kategoriassa. Vaativin taso tuotti parhaalle seuralle 5000 €, muissa sarjoissa voittajille oli luvassa 2000 €. 

Netti-tv ja sen erinomainen käyttö lajin näkyvyyden lisäämiseksi oli kriteerinä Nopolan mylläreiden valinnaksi  Saatu tunnustus Lentopallon Markkinointikilpailussa 2010, Raadin erikoispalkinto, on osoitus kaikille joukkueen ja seuran ympärillä häärineille tahoille. 

Toivottavasti tämä saavutus antaa potkua tuleviin vuosiin.

(Kuvassa vasemmalta Napapiirin Pallokettujen edustaja Markku Pyhäjärvi, A-Volleyn Green Teamin edustajat sekä yllekirjoittanut.)