Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betset & Nopola News netti-TV ehdolla erikoispalkinnon saajaksi

8.5.2010 Kyyjärven Kyky / Mediamyllärit ry / Hannu Kalliojärvi / Aaro Toppinen

Suomen Lentopalloliitto palkitsee Tähtigaalassa kauden parhaat ja julkistaa lentopallon markkinointikilpailun terävimmät työt. Kyky, Netti-TV & yhteisöllisyys ehdolla raadin erikoispalkinnon saajaksi.

Lentopallon Tähtigaala järjestetään tänä vuonna Tampereella 15.5.2010 Sokos Hotel Ilveksessä. Samassa yhteydessä iltapäivän aikana pidetään myös Lentopallon Ideapäivät. Ideapäivillä esitellään mm. markkinointikilpailun kolme parasta työtä ja kuullaan markkinointiin liittyviä huippuluentoja.

Viime vuonna ei vielä ylletty markkinointikisassa finaaliin saakka, sillä sopivaa sarjaa ei kuulemma löytynyt:) Tällä kaudella Mediamylläreiden mylläröimä netti-TV toteutus on lyönyt itseään läpi lajin ystävien keskuudessa ja toivottavasti tunnelmia on pystytty välittämään myös uusille katsojille. Netti-TV:n kautta ovat välittyneet Kyky-Betsetin kotisalista pelien lisäksi betonimyllyn pyöritykset, Pappa-Tunturit, käärmeen seikkaillut vaihtopenkillä sekä paljon muutakin kuin peliä. Kuka saa kakun, sukat tai "pimeän pullon" (=marjamehua) arvonnassa?, ovat katsojatilaston mukaan lähes yhtä kinnnostavaa katsottavaa kuin itse ottelu.

Pihtiputaan, Pispaplokin ja URHOTV:n kanssa tehtiin ansiokasta yhteistyötä, kun saatin lupa välittää naisten pronssiottelu suorana eetteriin. Unohtaa ei myöskään sovi nuorten SM-alueturnauksen suoria lähetyksiä ja mahtavia tunnelimia. Nykypäivän markkinataloudessa on ikävää se etteivät nuorten sarjat ja suoritukset tahdo yltää edes tekstitv:n sivuille puhumattakaan tv- tai radioajasta. Näitä puutteita on pyritty helpottamaan eikä lähitulevaisuuden huikeita suunnitelmia vielä tässä yhteydessä uskalleta edes paljastaa.

Yhteisöllisyys ja yhteistyö on kaiken onnistumisen edellytys, mikä korostuu etenkin pienillä paikkakunnilla ja näillä alueilla. Ilman kumppaneita ei yksikään seura tai joukkue yllä kovinkaan pitkälle ja erittäin vahvassa roolissa ovat näin ollen myös yrityselämän kumppanit. Näin asia on myös Kyky-Betsetin ja Kyyjärven Mediamylläreiden toiminnassa ja tämän tyyppiset tilaisuudet ovat kuitenkin se oikea paikka, jossa siis myös kumppanit pääsevät esille.

Raadin erityspalkinnosta kisataan Napapiirin Pallokettujen kanssa. Muut jatkoon päässeet kilpailutyöt ja ehdokkaat ovat:

1.Paras Markkinointikokonaisuus, Pentti Aallosen palkinto. Palkinto: 5.000¬

Ehdokkaat:
+LP Viesti Salo
+Raision Loimu
+Saimaa Volley

2.Paras yleisöpalvelukokonaisuus/ottelutapahtuma, Tuula Palosen palkinto. Palkinto: 2.000¬

Ehdokkaat:
+Raision Loimu
+Someron Pallo
+Tampereen Isku-Volley

3.Paras verkkopalvelukokonaisuus, Kari Kalinin palkinto. Palkinto: 2.000¬

Ehdokkaat:
+Hurrikaani-Loimaa
+Seinäjoen Kuutoset Volley
+Tampereen Isku-Volley

4.Paras Respect-toteutus, Mariliisa Salmen palkinto. Palkinto: 2.000¬

Ehdokkaat:
+A-Volley Green Team
+LP Viesti Salo

5.Raadin erikoispalkinnot

Ehdokkaat:
+Kyyjärven KyKy (KyKy-Betset) / Netti-TV
+Napapiirin Palloketut / Yhteistyö koulujen ja seurojen kanssa

Ps. Joku haarakonttori Tampereelle olisi varmaan syytä perustaa, sillä Nopola News on mukana myös Kuntamarkkinointi 2010 -kisassa ja viiden finalistin joukossa Vuoden markkinointituote - katogoeriassa. Tuon kisan voittajat julkistetaan Tampereen raatihuoneella 26.5.2010. Lisätietoja Kunnalliselämä -painikkeen alta tai www.piiri.info sivulta.