Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kuntonyrkkeily siirtyi ulos ilmojen lämmettyä

19.5.2010 Nyrkkeilytiimi / Hannu Aumanen

Viime syksystä asti on toiminut Leppäsen Reijan vetämä kuntonyrkkeilytiimi Kyyjärvellä.

Aloitimme syksyllä  liikuntasalilla ja Nuopparilla kuntonyrkkeilyn. Aloite lähti Reijalta Monnarin kuntosalilla, missä mietittiin mahdollisia liikuntamuotoja tänne sopivaksi. Ilmoitus newsiin ja innokkaita ilmaantui sopiva määrä aloittamiseen ja pian sen jälkeen tilattiin porukalla hanskat ja pistarit.

Monipuolisella ohjelmalla ja rautaisella ammattitaidolla vedetty nyrkkeily innosti liki 20 kuntoilijaa pitkin syksyä ja aina tänne kevääseen asti, muutamaa pientä taukoa lukuunottamatta. Treenasimme kaksi kertaa viikossa.

Kuntonyrkkeily on mainio laji, jossa todella saa sykkeen nousemaan ja puolitoistatuntisen treenin jälkeen on kokolailla "hakattu" olo.
Paras vaihtoehto on nyrkkeillä pareittain, jolloin molemmille tulee tasapuolinen treeni harjoituksen aikana. Nyrkkeilyssä käytetään hanskoja lyönteihin ja pistehanskoja, joihin lyönnit ja potkut otetaan vastaan. Välineet pitää olla hyvät, ettei turhaa saa käsiään kipeiksi ja lyönnit ja potkut eivät tunnu kovin pahoilta. Lukuisten treenien aikana ei edes ohilyöntejä pahemmin sattunut.

Tiimi kiittää ja kumartaa Reijaa "piiskauksesta" ja etsii samalla ensisyksyksi vetäjää ja uusia kasvoja lajille.

Viikolla 21 kokoonnumme näillänäkymin viimeistä kertaa jalkapallokentälle torstai-iltana klo 19:00