Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Täällä Metsäkartano 4

27.5.2010 Kaisa Tamminen ja opilaat

Kello on kuusi iltapuolella. Tänään on touhuttu jo monenlaista. Vielä on vuorossa iltaretki.

Tänään on ollut tosi kiva päivä. Aamiaisella söimme tuttuun tapaan muroja, jogurttia, leipää sun muuta.

Aamiaisen jälkeen menimme seinäkiipeilyyn oppaamme Paulin opastuksella. Kiipeily tapahtui sisätiloissa. Kiipesimme seinässä turvaköyden ja seinässä olevien mökkylöiden varassa. Melkein kaikki kiipesivät kerran, jotkut useamminkin. Reittejä oli viisi, joista kaksi oli hankalia, koska ne lähtivät ylhäällä kallistumaan. Jokaisen piti käyttää kiipeilykenkiä ja turvavaljaita. Kiipeily oli hauskaa, mutta raskasta.

Kun lähdimme seinäkiipeilystä, menimme lounaalle. Ruokana oli muusia ja lihamureketta. Lounas oli hyvä ja maukas.

Lounaan jälkeen menimme korikiipeilyyn. Se oli pihalla. Piti turvavaljaissa ja kypärässä pinota maitokoreja päällekkäin niin, ettei pino kaadu. Melkein kaikki saivat kiivettyä yli 10 koria. Kukaan ei saanut kaikkia koreja, mutta opettaja teki meidän luokan ennätyksen, hän sai jopa 20 koria ja kaksi olisi vielä puuttunut.

Sen jälkeen oli suojalkapalloa. Jaettiin joukkueet ja alettiin pelata. Se oli mutaista touhua. Mutaa oli jopa napaan asti ja vaatteet sotkeentuivat täysin. Palloakin oli vaikea potkia. Suossa kaatuiltiin paljon ja jäätiin jumiin ja peli oli todella hauskaa. Sitten kun kaikkien naamat ja vaatteet olivat ihan mutaiset, kaikki juoksivat järveen vaatteet päällä. Vesi tuntui lämpimältä verrattuna suohon. Uinnin jälkeen saunoimme ja lähdimme syömään lohikeittoa. Jälkkäriksi oli hedelmäsalaattia.