Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Sinne jäi Metsäkartano

28.5.2010 Kaisa Tamminen ja oppilaat

Tänään oli leirikoulun viimeinen päivä. Kiva reissu oli, se täytyy myöntää.

Aamiaisella oli haikea fiilis. Viimeinen aamu Metsäkartanolla. Aamiaisen jälkeen aloimme pakkailla kamoja kasaan. Täytimme palautuslappuset. Oli pakko antaa hyvää palautetta, sillä niin kiva viikko on ollut.

Viimeisenä leirikouluohjelmana oli leirikouluolympialaiset. Luokka jaettiin kahteen joukkueeseen, Nokkasiilit ja Parempi nimi. Olympialaislajeja oli monta ja kaikki nauttivat viimeisistä hetkistä täysin siemauksin. Ensimmäisenä lajina oli naulan hakkaaminen. Jokainen kävi vuorollaan hakkaamassa kerran naulaa. Se joukkue voitti, kumman naula painui ensin pohjaan.

Toinen laji oli tukkihumala, jossa pyörittiin otsa kiinni puussa ja juostiin sitten merkkipaalun ympäri, ennenkuin seuraava jäsen sai ruveta pyörimään. Banaanijuoksussa juostiin viestiä niin, että jalka piti siirtää eteenpäin toisen jalan takaa. Piirtämistehtävässä piti piirtää seuraavan selkään se, mitä omaan selkään oli piirretty. Ensimmäinen piirsi sen sitten paperille. Oli myös autonnäpäytyskisa, tietyn esineen etsiminen letkassa ja käpyrivin rakentaminen 3,5 minuutissa.

Parempi nimi-joukkue voitti kisan, mutta kaikki saivat palkinnoksi Metsäkartano-rannekkeen.

Kävimme vielä syömässä ja sitten pakkasimme kamat autoon. Niin kotimatka alkoi.

Matkalla kävimme Siilinjärvellä kaupoissa. Kävimme myös katsomassa Korkeakoskea. Se oli tosi iso putous. Päivä oli Metsäkartanolla aika aurinkoinen, mutta matkalla jossain kohti satoi vähän.