Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopola News Kuntamarkkinoinnin SM-kisan semifinaaliin

28.4.2010 Kyyjärven mediamyllärit ry / Kyyjärven kunta / AT

Nopola News selvitti tiensä Kuntamarkkinoinnin SM-kisoissa viiden semifinalistin joukkoon Vuoden Markkinointituote-sarjassa. Finaali käydään Tampereella 26.-27.5.2010.

Kyyjärven Mediamyllärit ry ilmoitti Nopola Newsin parin vuoden välein järjestettävään Suomen Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuhin.

Kilpaillun tavoitteista on www.piiri.info sivulla kerrottu seuraavasti: "Tavoitteena on kehittää markkinointiosaamista kunta-alalla nostamalla esille kunta- ja seutumarkkinoinnin hyviä käytäntöjä eli esimerkillistä ja tuloksellista markkinointia. Kilpailun avulla pyritään lisäämään markkinoinnin hyödyntämistä, ymmärtämystä ja arvostusta kunta-alalla osana kunta-alan muutosprosessia sekä kuntien palveluiden ja elinvoimaisuuden kehittämistä.

Kilpailu luo kokonaiskatsauksen kunta- ja seutumarkkinoinnin ajankohtaisiin toteutuksiin. Samalla syntyy vertailutietoa onnistuneesta markkinoinnista ja sen toteuttamisen taustoista."

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun järjestävät kunta- ja seutumarkkinoinnin kehittämistyötä tekevät järjestöt: Suomen Kuntaliitto, Seudulliset kehittämisyhteisöt SEKES ry sekä Suomen matkailuorganisaatiot SUOMA ry. Yhteistyötahoina toimivat lisäksi Helsingin Sanomat, MTV3, Yhtyneet Kuvalehdet / Suomen Kuvalehti, Fonecta, KL-Kustannus / Kuntalehti, Finlands kommuntidning ja PLACE

Kilpailussa on neljä eri kategoriaa (Kilpailukyky, Matkailu, Rekrytointi ja Vuoden Markkinointituote) , joista kunkin shortlistalle valittiin siis viisi kilpailutyötä. Kilpailun tuomaristo on arivioinnissa painottanut erityisesti markkinoinnin esimerkillisyyttä ja tuloksellisuutta sekä innovatiivisuutta.

Vuoden Markkinointituote -sarjan semifinalistit ovat (aakkosjärjestyksessä):

- Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy / Karjalaiset kauppamiehet Helsingissä
- Mäntsälän kunta / Kuumailmapallot Mäntsälän taivaalla
- Kyyjärven Mediamyllärit ry / Nopola News - Sosiaallinen media kuntamarkkinoinnissa
- Petäjäveden kunta, Jykes Py, Poklossi Oy / Petäjäveden Omakotinäyttely 2009
- Seinäjoen kaupunkiseutu, Seinäjoen kaupungin elinkeinokeskus / Postia Tahtomaasta

Shorlistatyöt esitellään Piiri 2010 -suurtapahtumassa Tampereella 26.-27.5.2010. Kilpailutöistä kootaan tapahtumaan näyttely ja osallistujille jaettava esite. Shortlistatöistä valitaan tapahtumassa kolme työtä kulta-, hopea- ja pronssisijoille. Sarjojen parhaille on luvassa huikeat kampanjapalkinnot.

Palkinnot ovat tietenkin mukava lisä, jos niihin ylletään mutta tärkeintä on edelleenkin Nopola News -tietoisuuden lisääminen ja sitä kauttahan menevät mukana suuren yleisön tietoisuuteen myös kaikki mukana olevat tahot. Sitä parasta markkinointia sosiaalisen median keinoin:)

Lisätietoja tapahtumasta: www.piiri.info sekä www.placemarketing.fi/piiri/piiri10  

Ps. Nähtäväksi jää ilmestyykö itse dir.cant Piiparinen mopedeineen tai P.A. Turpeinen siitä Tampereen naapurista, Kuusniemeltä, suurtapahtumaan. Kuva otettu Kauppakeskus Paletissa keväällä 2009.