Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Vieno Linna täytti 96 vuotta

Vieno Linna asustelee nykyään Uusjokelan palvelukeskuksessa Karstulassa.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kaisa täytti 91 vuotta

28.5.2010 Olavi Vallivaara

Kaisa Koskela asuu kotonaan Kyyjärvellä ja pyöräilee Paletissa ostoksilla, vaikka ikää on kertynyt yli 90 vuotta. Hän on kiitollinen terveydestään Taivaan Isälle.

Kaisa Koskela e.Jukkala on syntynyt 27.5.1919 Karstulassa,Vahangan kylän Ahoniemessä. Hän muutti Kyyjärvelle vähän myöhemmin, kun muu perhe 1930-luvun alussa. Kaisa halusi käydä koulunsa loppuun. Hän liittyi nuorena Lotta-järjestöön. Hän oli puolustamassa isänmaata rintamalottana mm. Syvärillä. Kaisa muisteli, kuinka heille tuli puhelimitse tieto pommikoneista ja he juoksivat pakoon asemapaikastaan. Kun pommitus oli ohi, vihollinen oli tuhonnut kaiken maan tasalle. Vaikka sota oli kamalaa aikaa, silti rintamalla oli turvallinen olo eikä mitään pahaa sattunut. Sodan jälkeen hänet vihittiin avioliittoon Martti Koskelan kanssa ja avioliitosta syntyivät pojat: Kari, Jukka ja Jorma. Yhdessä Martin kanssa rakennettiin v.1950 oma koti Kaisan kotitalon maille. Martti puoliso oli ahkera yrittäjä. Aluksi oli oma hiekkauto, jolla ajettiin kaikkea muutakin. Sitten säiliöauto, jolla Martti kuljetti polttoainetta pitkin maakuntaa. Martti puoliso nukkui pois äkillisesti v.1979. Pojat ovat jatkaneet isän aloittamaa yritystoimintaa. Kaisa on hoitanut kotia ja ollut tukena yritystoiminnassa. Hän on ollut terve eikä tabletteja ole juuri tarvinnut. Omassa kodissa on hyvä ollut asua ja nuorempana hän hoiti innokkaasti puutarhaa. Toivotamme Kaisalle hyvää terveyttä edelleenkin ja Taivaan Isän siunausta tuleviin päiviin!