Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Paula Aurolahti siunattiin

Paula Marketta Aurolahti siunattiin Kyyjärven kappelissa lauantaina 22.5.2010.Muistotilaisuus oli siunauksen jälkeen lapsuudenkodissa Aurolahdella.


Johanna Ahtolahti saateltiin haudan lepoon

Katso lisäkuvat   

Eino Korpeinen saateltiin viimeiselle matkalle

30.5.2010 Olavi Vallivaara

Eino Korpeinen siunattiin Kyyjärven kappelissa sunnuntaina 30.5.2010. Muistotilaisuus oli hautauksen jälkeen seurakuntasalissa.

Eino Väinö Edvard Korpeinen syntyi Vihtori ja Lempi Korpeisen perheen kolmantena lapsena 13.4.1951. Hänen vanhempansa rakensivat ja raivasivat rintamamiestilan Nurmijoelle 1950-luvun alkupuolella. Eino varttui kodissaan yhdessä sisarustensa Inkerin, Eeron ja Irman kanssa. Hänen lapsuutensa, kouluvuotensa ja elämän aktiiviaika piirtyi Nurmijoelle. Vanhemmat kuolivat pienin väliajoin 1970-luvun alkupuolella. Avioliittoon hänet vihittiin v.1973 ja avioliitosta syntyivät lapset: Jouni ja Heli. Eino jäi asumaan kotitilaa Nurmijoelle yhdessä perheensä kanssa. Hän kävi töissä vaimonsa kanssa myös muualla. Tulipalo tuhosi kotitalon 1980 luvun puolessavälin, vain hiljattain rakennettu navetta jäi jäljelle.  Tulipalon jälkeen karjanpito ja maataloustyöt loppuivat ja muutettiin Kyyjärvelle asumaan. Einon harrastuksiin kuului metsästys ja valokuvaus. Luonto oli lähellä hänen sydäntänsä. Luonteeltaan hän oli rauhallinen ja viihtyi omissa oloissaan. Elämässä oli monenlaisia vaikeuksia ja lopulta sairautta. Elämänsä loppupuolella hän asui Suomenselän palvelukodilla,Kruukkilanrinteen palvelutalossa ja palattuaan takaisin Kyyjärvelle Suomenselän palvelukotiin hän nukkui pois 2.5.2010. Einoa jäivät kaipamaan Heli, Jouni perheineen, sisarukset perheineen, muut sukulaiset ja ystävät.

Siunauksen kappelissa toimitti khra Olavi Vallivaara. Muistotilaisuudessa Jouni luki adressit, kirkkoherra puhui ja kanttori esitti yksinlaulua sekä yhdessä laulettiin virsiä.