Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Riihikirkko täyttyi

Juhannuksen jumalanpalveluksessa kirkko oli täynnä. Onneksi oli kaunis sää, joten ulkopuolellakin saattoi istua ja olla mukana jumalanpalveluksessa.


Juhannuksena RiihikirkkoonKiviranta on yhteinen hankeYhteisvastuukeräys tuotti huipputuloksen!Lappajärvi kierretty!Kesäillan konsertti”Laulun runsautta, kylvämättä kasvavaa”

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kesäillan konsertti

4.6.2010 Minna Erkkilä

Kesä on tullut ja lomakausi alkanut. Ihan kaikki toiminta ei kuitenkaan lopu kesälläkään.

Seurakunta elää ja toimii säännöllisesti kesälläkin. Sunnuntaisin on tarjolla hengellistä ravintoa Jumalan sanan ja ehtoollisen sakramentin muodossa. Keskiviikkoisin puoliltapäivin on kirkossa lyhyt hartaushetki, Viikon pysäkki. Kesäillanhartauksien ajankohdat löytyvät kirkollisista ilmoituksista.

Kesäkuun toisen sunnuntain iltana saamme nauttia myös hyvästä musiikista. Tulossa on laulullinen konsertti, jossa Ritva Kotanen ja Jari Kuusi esittävät monia hyvinkin tuttuja lauluja, muutamia harvemmin kuultuja ja myös joitakin duettoja. Lauluista mainittakoon esim. Suojelusenkeli, Kanteleeni, Ei mitään multa puutu, Leivästä enkelten ja Oi kiitos, sa Luojani armollinen.

Ritva Kotanen http://ritvakotanen.net on tamperelainen laulaja ja laulunopettaja, äänialaltaan mezzosopraano (keskikorkea). Hän konsertoi säännöllisesti ja esiintyy tilauksesta myös yksityisissä tilaisuuksissa. Ritva Kotanen toimii musiikinopettajana Tampereen Steiner-koulussa 

Jari Kuusi on kyyjärveläisille tuttuakin tutumpi mies: hän palveli Kyyjärven seurakuntaa kahdentoista vuoden ajan kanttorina vuosina 1996-2008, mutta on nykyisin seurakuntapastorin tehtävissä Kinnulassa.
Jarin ääniala on tenori, korkea miesääni.

Säestäjänä konsertissa toimii Minna Erkkilä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta halutessaan voi varata hiukan rahaa mukaan oman seurakunnan musiikityölle kannettavaa kolehtia varten.

Tervetuloa kesäillan konserttiin Kyyjärven kirkkoon
sunnuntaina 13.6. klo 18.