Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kunniakierros 25.5.2010 Karstulassa

23.6.2010 Esa Kyrönlahti / KyKy

Kyvyn "iskuryhmä" pieni mutta tuottoisa.

Kunniakierros on tapahtuma, jolla Suomen Urheiluliitto ja paikalliset yleisurheiluseurat keräävät varoja toimintansa ja nuorisourheilun tukemiseen ympäri Suomea. Urheiluseurojen tekemä työ on hyvää kasvatustyötä, jota useimmiten tehdään maassamme edelleen vapaaehtoisvoimin.

Kunniakierros tapahtuma järjestettiin tänävuonna 29 kerran. Kyky oli mukana Karstulan Kivan järjestämässä tapahtumassa, joka pidettiin 25.5.2010 Karstulan urheilukentällä. 

Kunniakierros juostiin ja käveltiin Karstulan urheilukentällä hyvässä kevätsäässä. Tänä vuonna väkeä oli liikkeellä runsaasti, juoksijoita oli nelisenkymmentä.  Tukijoitakin oli saatu mukavasti.  Mukana olivat seutukunnallisessa tapahtumassa Kyvyn lisäksi Karstulan Kiva, Kannonkosken Kiho ja Pylkönmäen Yrittävä sekä Laukaan Urheilijat. Yhteistulos näillä 5:llä seuralla oli yhteensä 8498,50 €.

Kyky keräsi tänä vuonna 2836,00 euroa josta seuralle palautuu 60%. Kykyä oli edustamassa kolme henkilöä Matti Tamminen (1578 euroa), Mikko Immonen (758 euroa) ja  Jarkko Parkkonen (500 euroa). Heidän suoritustaan oli tukemassa yhteensä 169 tukijaa.

KyKy jäi keräyksen seurakohtaisessa yhteistuloksessa niukasti hopealle, sillä Karstulan Kiva keräsi 34,50 € enemmän eli 2870,50 €.

 

Valtakunnalliset keräystulokset voit käydä lukemassa täältä

Kiitokset osallistujille ja tukijoille !

Kyyjärven KyKy ry.