Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Hyrskynmyrskyä Tyrskyssä

18.6.2010 Eki Holmberg

Kyypartion kesäleiri Tyrsky 2010 purjehti käyntiin

Torstaina puoleltapäivin pakattiin linja-autoon  sudarit, seikkailijat, tarpojat ja leirin vetäjät.  Tavaratila täyttyi teltoista ym leirikamasta ja makuupusseista ja muista nyyteistä.  Keula kohden Ahorantaa , jossa leiri pidetään.Leirin aihe on hurjan merirosvokipparin aarre. Se pitäisi löytyä ennen sunnuntaita. Leirin peräsimessä on uusi lippukunnanjohtajamme Heini Nissinen ja muina "köydenvetäjinä" tutut ja turvalliset Eeva,Eevaliisa ja Marjaana. Soppakauhan varressa touhuaa Riitta. Nyt, kun Kyy Eki on vetäytynyt "takavasemmalle", on Kypartio saanut oivallista apua Pölkin Reinolta. Ns. "äijäenergiaa" jota partiossa kovasti kaivataan. Leiri aloitettiin lipunnostolla ja sen perään oli asentopaikkojen pystyttäminen eli teltat kuntoon.Siinä sitä olikin puuhastelua. Kaikki teltat kun ei satu olemaan aivan noin vaan pystyyn "puhallettavia" Siinä riitti pähkäilemistä myös tämän kirjoittajalle. Hyttysten lisäksi  oli runsaasti vauhtia, mutta vailla vaarallisia tilanteita. Illan koittaessa oli vuorossa leirikaste (alkukuva) ja iltanuotio.Aikanaa sitten painuttiin "pehkuihin" eli täytettiin makuupussi.Hiljaisuus ... no taisi sekin tulla  jossain vaiheessa, mutta ainakin osalla taisi hampaat kalista ensimmäisenä yönä- siis vilusta. 

Leirin toisena päivänä , aamuevästyksen jälkeen ,oli vuorossa erilaisia aktiviteetteja eli toimintapisteitä. Yhdet teki ongen, toiset näpertelivät rakenteita ja jotkut valmistivat viirejä (lisäkuvat). Lieneekö tänään uskallusta uimaan kuten eilen. Leiri jatkuu suuntaihin ja lauantai-iltana on yhteinen iltanuotio vanhempien kanssa. Toivottavasti keli suosii tai jos sataa sovelletaan. Ahoranta on oivallinen leiripaikka. On tasaista tilaa teltoille, on tilaa pelata ja juosta, on hyvät askartelutilat (sisällä) ja kunnon keittiö"indarin" touhuta. 

Sunnuntaina  puolenpäivän aikoihin on leirin päätös ja lipunlasku. Sitä ennen on omat tavarat etsitty ja pakattu, teltat purettu ja paikat siivottu. Kotona  ollaan hieman puolen päivän jälkeen( n. 13- 14)