Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Hyrskynmyrskyn Tyrskyssä 2.

20.6.2010 Eki Holmberg

Nähtäväksi jää ilmestyykö kapteeni Kuohu kummittelemaan?

Lauantaiaamu valkeni eikä hurja kapteeni Kuohu ole vielä tullut kummittelemaan. Sen sijaan vesisade teki yön  joillekin "hieman " kosteaksi. Vaan eipä hätää, partiossa erilaiset  rakenteet ovat sitä oikeaa toimintaa ja  telinettä tekemään. Päivän ohjelmaan kuului erilaisten sidosten käyttöä rakenteissa ja sitä harjoiteltiin rakentamalla näkötorni(katso lisäkuvat) Kapteeni Kuohun lippukin oli ilmestynyt  "mastoon"  Merirosvon aarteen paikantaminen vei oman aikansa ja vasta illalla vanhempien ollessa paikalla, se lopulta löydettiin. Lauantai-ilta oli varattu yhteiselle iltanuotiolle vanhempien kanssa. Ohjelmassa oli  erilaisia esityksiä sekä  toukokuiseen pt-kisaan  osallistuneiden palkitseminen. Iltanuotio meinasi kuitenkin saada melkoisen käänteen sillä kapteeni Kuohu miehistöineen ilmestyi järvelle hyvin uhkaavan oloisena. Tilanteesta kuitenkin selvittiin kunnialla ja ilta jatkui varsin rauhanomaisesti.Ilta päättyi lipun laskuun  ja sisaruspiiriin johon osallistuivat myös vierailijat.  Nukkumaanmeno alkoi rauhallisesti, mutta eikös mitä. Hurja kapteeni Kuohupa keksi  kunnon koukun. Puhallis liikkeelle oikein kunnon tuulenmyräkän joka meinasi viedä teltat matkassaan. Tilanteesta kuitenkin selvittiin hyvin, sillä Reino ja Jani  olivat ennekoineet tilanteen ja ankkuroineet teltat kunnolla.

Viimeinen leiripäivä, sunnuntai, valkeni melkoisen pilvisenä, mutta hurjat pilvet eivät kuitenkaan kastelleet leirin purkajia. Osa leiriläisistä oli kotiutunut jo lauantai-iltana vanhempiensa matkassa .Ruokailuun mennessä oli leiri purettu ja siivottu. Puolen päivän aikaan ilmestyi linja-auto pihaan ja jäljellä oli viimeinen lipunlasku ja kyytiin ryntääminen. Leirille osallistui 32  sudaria,seikkailijaa ja tarpojaa sekä 8 johtajaa. Leiri onnistui hyvin eikä  merkittäviä "tappioita" syntynyt. Erittäin äkäiset hyttyset ja muut lentävät "höntiäiset" aiheuttivat jonkinverran ongelmia.Hyttysmyrkkyä kului ja yhtä leiriläistä jouduttiin käyttämään päivystyksessä,kun silmä murautui umpeen.

Tämän kaltainen leiri on aina vetäjille kohtalaisen suuri urakka . Itse leiri vie oman aikansa ,mutta urakka on alkanut jo paljon aikaisemmin suunnittelulla-tekemiset eli ohjelma,ruoka,turvallisuus,tilat jne. siinä miettimistä. Leirin jälkeen hommat jatkuvat telttojen kuivatuksella,"löytötavaroiden" jakamisella, laskujen maksulla ym. Näin "kauppa-autokuskin" silmin takavasemmalta katsoen homma sujui mallikkaasti .Kiitokset leirin onnistumisesta kuuluu tottakai koko vetotiimille. Toivottavasti pontta piisaa jatkoonki.

Takavasemmalta katsoja  Kyy Eki