Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Pölkissä :-)

Helluntaiseurakunnan teltta oli jo kerran pystyssä helluntaiseurakunnan omalla nurmikentällä, mutta nyt on vuorossa Pölkin kylä. Jokusen vuoden tauon jälkeen teltta pystytetään entiselle paikalleen entisen Pölkin koulun pihalle.


Kirkossa juhlittiin ja muisteltiinMessualueella on kirkko"Suomenselkä" messu kirkossa"Jambo!" leiriltäJääkaappi tarpeen!Konfirmaatio kirkossaJuhlasunnuntai kirkossaKaunis kesäilta :-)Rippileirillä Kuusamossa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

"Jambo!" leiriltä

15.7.2010 Olavi Vallivaara

Varhaisnuorten leiri oli Piispalassa 12-14.7. Sää helli ja uimavedet olivat lämpimät. Opittiin kenialaisittain sanomaan "jambo= hei!

Ohjelmassa oli uintia enemmän kuin oli suunniteltu. Hellesää pakotti veteen ja olihan siellä hyvät paikat niin sisällä kuin ulkona uimiseen. Harjoiteltiin vähän keilaamista, jousiammuntaa ja ekoammuntaa kiväärillä sekä pistoolilla. Tehtiin löytöretki luvattuun maahan ja lopulta sekin löytyi Raamatun ohjeiden mukaan ja siellähän oli mukava helteisen erämaataipaleen jälkeen uida. Lähetysrasteilla tutustuttiin Keniaan ja Sudaniin. Lähetysnäyttelyn jälkeen mentiin viidakkorastille, jossa opittiin saalistamaan keihäällä ja kirjoitettiin seurakunnan nimikkoläheteille Liisa ja Antti Saarenkedolle terveisiä Keniaan. Sitten suksittiin Sudaniin ja toden totta kesähiihto onnistui melko mukavasti. Kenian lippuun ja maahan tutustuttiin, Minna opetti suahiliksi laulun ja lopuksi kokeiltiin veden kantoa afrikkalaisella tavalla. Yhteisleikit, hiljentyminen Raamatun sanan äärelle, yhteislaulut ja Riittan raamatturäppi kuuluivat ohjelmaan.

Leirille osallistui 32 varhaisnuorta, isosina olivat: Meri Löytönen, Tuulia Noponen ja Priitta-Kaisa Vallivaara. Ohjaajina toimivat: Minna Erkkilä, Riitta Kytölä ja Olavi Vallivaara. "Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!" - ainakin ohjaajilla.

"Kwaheri!" ja "Asante!" kaikille leiriläisille.