Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Pölkissä :-)

Helluntaiseurakunnan teltta oli jo kerran pystyssä helluntaiseurakunnan omalla nurmikentällä, mutta nyt on vuorossa Pölkin kylä. Jokusen vuoden tauon jälkeen teltta pystytetään entiselle paikalleen entisen Pölkin koulun pihalle.


Kirkossa juhlittiin ja muisteltiinMessualueella on kirkko"Suomenselkä" messu kirkossa"Jambo!" leiriltäJääkaappi tarpeen!Konfirmaatio kirkossaJuhlasunnuntai kirkossaKaunis kesäilta :-)Rippileirillä Kuusamossa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kirkossa juhlittiin ja muisteltiin

19.7.2010 Olavi Vallivaara

Tänä vuonna viiskymppiä täyttävät ja 35-vuotta sitten ripille päässeet kokoontuivat juhlaan sunnuntaina 18.7. Kyyjärven kirkkoon.

Kirkastussunnuntain ja "Suomenselkä" messun toimittivat oman seurakunnan työntekijät Kirkkokuoron avustamana. Vajaat puolet viisikymppisistä oli mukana ja joukko rippikoululaisia. Vuonna 1975 ripille pääsi 38 rippikoululaista, joista viisi oli ulkoseurakunnista. Kolme joukosta on jo nukkunut pois. Rippikoulun pappina oli Jorma Manninen, kanttorina Maija Halttunen ja kesäteologina Jaakko Kaltakari. Rippikoulu pidettiin leirinä koululla ja konfirmaatio oli juhannuksena. Monia mukavia hetkiä kuului muisteluhetkessä messun jälkeen. Seurakunta tarjosi juhlavieraille täytekakkukahvit. Toivotamme kaikille viiskymppisille ja rippikoulun käyneille siunausta ja voimaa tuleville päiville!