Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Pölkissä :-)

Helluntaiseurakunnan teltta oli jo kerran pystyssä helluntaiseurakunnan omalla nurmikentällä, mutta nyt on vuorossa Pölkin kylä. Jokusen vuoden tauon jälkeen teltta pystytetään entiselle paikalleen entisen Pölkin koulun pihalle.


Kirkossa juhlittiin ja muisteltiinMessualueella on kirkko"Suomenselkä" messu kirkossa"Jambo!" leiriltäJääkaappi tarpeen!Konfirmaatio kirkossaJuhlasunnuntai kirkossaKaunis kesäilta :-)Rippileirillä Kuusamossa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Konfirmaatio kirkossa

11.7.2010 Olavi Vallivaara

Oman seurakunnan rippileirin käyneet rippikoululaiset konfirmoitiin messussa sunnuntaina 11.7.2010.

Tänä vuonna rippileiri oli Kuusamossa 20-25.6. Tukikohtana oli Oivangin nuorisokeskus. Rippileirin kävi yhdeksän nuorta, mutta kahdeksan konfirmoitiin. Yksi rippikoululainen halusi käydä myös oman seurakunnan vaellusrippikoulun. Yhteensä tänä vuonna oli 19 rippikoululaista. Muut kävivät rippileirin muualla. Rippikoulun opettajina toimivat: Minna Erkkilä, Olavi Vallivaara ja Riitta Kytölä. Isoisina leirillä olivat: Mari Halmesaari, Silja Lammi ja Priitta-Kaisa Vallivaara. Samat henkilöt olivat toimittamassa konfirmaatiomessun sunnuntaina. Rippikoululaiset lauloivat rippilauluna: "Sama taivas, sama maa." Vuoden 2010 rippikoulu jätti mukavat muistot. Erityisesti rippileiri Kuusamossa oli tavattoman mielenkiintoinen. Hienon siitä tekivät reippaat ja mukavat nuoret. Toivotamme nuorille siunausta elämään ja menestystä syksyllä alkavaan koulutyöhön!