Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Paletin laajennus etenee

Suunnittelijaksi arkkitehtitoimisto Motiivi oy Seinäjoelta



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Paletin laajennus etenee

24.6.2010 Matti Muukkonen

Suunnittelijaksi arkkitehtitoimisto Motiivi oy Seinäjoelta

Kyyjärven kunnan omistamaa Kyyjärven Paletti kauppakeskusta koskeva laajennushanke etenee aikataulun mukaisesti kunnanjohtaja Matti Muukkosen päätettyä kauppakeskuksen laajennuksen suunnittelijasta. ”Tarkoituksena on, että Arkkitehtitoimisto Motiivi oy Seinäjoelta voisi aloittaa laajennuksen suunnittelun ja kustannuslaskennan heti, kun viranhaltijapäätös saa lainvoiman”, Muukkonen kertoo. Hänen mukaansa 18 tarjouksesta loppusuoralle ja kesäkuun alun neuvotteluihin karsittiin neljä tarjoajaa, joista lopulta kahden laadultaan tasavertaisen tarjoajan joukosta Motiivi nousi hinnalla voittoon.

Kunnanjohtaja Matti Muukkosen mukaan Paletin laajeneminen on muutenkin edennyt. ”Kunnanvaltuuston myöntämien määrärahojen jälkeen olemme tehneet maanomistajalle tarjouksen tiealueesta. Parhaillaan odotamme vastausta tähän tarjoukseen”, Muukkonen kertoo. Myös Paletti I:n kuntoarvio on valmistunut, joka tarkoittaa muutamia toimenpiteitä kiinteistön kehittämiseksi. Lisäksi neuvotteluja käydään koko ajan Paletti I:n ja laajennusosan rahoituksesta. Tavoitteena on, että alkusyksystä käsillä olisi jonkinlainen paketti koko alueen tulevaisuudesta. Tämä tarkoittaa myös asemakaavaprosessin loppuunsaattamista.

”Paletin aukioloista on kuitenkin vielä keskusteltava ihan ministeriä myöden, jotta toimiva ratkaisu juhlapyhien aukioloista voidaan sorvata. On kuitenkin niin, että liikeaikalain valmistelun yhteydessä silloinen ministeri Tarja Cronberg lupasi Paletin jäävän erityistapaukseksi”, Muukkonen kertoo.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.