Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Onko kellään ylimääräisiä huonekaluja?

Pyöriikö kodissa tai vintissäsi ylimääräistä sänkyä, pöytää, tuoleja, mattoja tms. huonekaluja ja lamppuja, joita voisit lahjoittaa? Niille olisi nyt käyttöä!
Ota yhteyttä Kotihoitoon p. 044-4597 175



Työryhmä edistämään yleistä siisteyttä Kyyjärvellä


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Työryhmä edistämään yleistä siisteyttä Kyyjärvellä

15.6.2010 Teppo Leinonen

Kuntalaisilta pyydetään havaintoja korjaustarpeessa olevista paikoista, näkyvistä sotkuista ja siivouksen tarpeessa olevista pihojen tauksista tai julkisivuista.

Kyyjärven kunnassa aloittaa työnsä kunnanhallituksen nimeämä työryhmä, jonka tarkoituksena on kunnan yleisilmeen kohottaminen. Kesän aikana kun ihmiset liikkuvat enemmän, on tärkeää että kunta on siistissä ja kauniissa kunnossa ja jättää positiivisen kuvan niin omille kuntalaisille kuin vieraillekkin. 


Jokainen voi kantaa oman kortensa kekoon poimimalla huomaamiaan roskia ja siistimällä erityisesti kaduille näkyviä osia omasta pihastaan. Työryhmän tarkoitus puolestaan on kerätä kuntalaisilta havaintoja sellaisita epäsiisteistä kohteista, jotka voisivat olla korjauksen tarpeessa. Tällaisia voivat olla niin pusikoituneet tienristeykset kuin epäsiisitit julkisivut, lahonneet aidat tai sotkuiset pihapiiritkin. Myös ilmoitukset autonromuista ja luvattomista kaatopaikoista ovat tervetulleita.

Maanomistajan velvollisuus huolehtia ympäristön siisteydestä tulee maankäyttö ja rakennuslaista. Kyseisen lain 22. luku käsittelee rakennetun ympäristön hoitoa. Omistajan on muun muuassa huolehdittava, että ympäristö on rakennusluvan mukaisessa kunnossa ja täyttää terveellisyyden, käyttökelpoisuuden ja turvallisuuden vaatimukset. Samoin alueen on oltava siisti ja hoidettu. Erityistä huomiota siisteyteen kiinnitetään asemakaava-alueella.

Kuntalaisia pyydetään ilmoittamaan mahdollisista havainnoistaan projektipäällikkö Teppo Leinoselle osoitteeseen teppo.leinonen@kyyjarvi.fi tai puhelimitse joko soittaen tai tekstiviestillä numeroon 045-1108831 Kaikki ilmoitetut kohteet käydään tarkastamassa. Ilmoitukset käsitellään nimettöminä.