Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kone ja metallialan perustutkint – levyseppähitsaaja linja: syksyllä 2010

Syksyllä alkavalle levyseppähitsaajalinjalle on vielä vapaita paikkoja nuorille sekä aikuisille. IW – koulutus sisältyy uuteen opetussuunnitelmaan koulussamme. www.kpedu.fi


Suomenmestaruus kahvitusMediamylläreille K-S ELY keskukselta valtion avustustaNettitv:ssä maanantaina: Tiedotus- / esittelytilaisuusValokuituyhteydet kiinnostavat seutukunnalla

Yhteistyökumppanit

Suomenmestaruus kahvitus

8.7.2010 Irma Mäkelä/Mediamyllärit ry

Mediamyllärit tarjoavat mansikkakakkukahvit keskiviikkona 14.7.2010 alkaen kello 17.00.

Mediamyllärit juhlivat Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu 2010 Vuoden markkinointituote-sarjan voittoa. Voittohan tuli koko Nopola Newsin aktiiviselle yhteisölle. Kahvit tarjotaan sään salliessa ulkona yhdistyksen piha-alueella tai Kotikylän puiston laitamilla, muutoin yhdistyksen toimitiloissa osoitteessa Tuliharjuntie 5, Kyyjärvi. Kakkukahvia tarjoillaan niin myöhään kuin jaksetaan.

”Nopola News -bändi”, jossa soittavat Marko Siimes, Päiviö Valkeinen sekä Veikko Huumarkangas pitävät yllä korkeatasoista musiikillista juhlatunnelmaa, josta saimme jo esimakua yhdistyksen 5-vuotissynttäreillä. Bändi saattaa saada lisävahvistusta Karstulan suunnalta, ehkäpä Viispiikkisen pirtsakka kesätoimittaja tulla huristelee Kyyjärvelle haitareineen.

Ohjelmassa on myös arvontaa. Ilta jatkuu ilmaisella bingolla Villiviinissä, jonka jälkeen siellä on karaoke, jota juontaa Juhani.

Tuomariston arvio/palaute kilpailutyöstä:
Nopola News on lajissaan omaperäinen ja moderni sosiaalinen media itsessään, joka on innovaatio edellä aikaansa ja levinnyt yllättävänkin laajasti. Palvelu ei ole tuomariston mielestä varsinainen tuote tai markkinointiteko, mutta sosiaalinen media on markkinointikeinona tai -kanavana nostanut tunnettuutta. Kilpailutyön merkittävin ansio on varsin laaja kuntalaisten aktivoituminen. Melko pienellä idealla ja markkinoinnilla on saatu massaa liikkeelle ja määrää kasvatettua nopeasti."

Tuomaristossa olivat mukana tänä vuonna: Yrjö Westling/Sekes ry, Hannu Komu/SUOMA ry, Pia Heikura-Oksanen/Helsingin Sanomat, Elisa Varila/OtavaMediat, Anne-Marget Niemi/Turku Touring, Ari Lohenoja/Puolustusvoimat, Pirkko Leivo/Kuntatyö-hanke sekä ylituomarina Jari Seppälä/Kuntaliitto. Sihteereinä toimivat Mia Lampela ja Merja Olari-Sintonen Suomen Kuntaliitosta.

Tervetuloa juhlimaan mestaruutta!